WWW woensdag #3

Zomaar weer een berichtje vandaag, de maand december staat voor mij vooral in het teken van lief zijn voor mezelf. Dus zullen de blogposts misschien op rare tijdstippen verschijnen of helemaal niet. Even opladen en nieuwe energie opdoen voor 2018. Maar vandaag deel ik met jullie mijn WWW, Wat heb ik laatst gelezen, Wat lees ik nu, Wat ga ik hierna lezen. Die laatste moet je bij mij altijd maar afwachten haha. Maar goed daar gaan we dan!

Wat heb ik laatst gelezen?

Ik las afgelopen vrijdag Library kiss van Kasie West uit. Ik hou van de boeken van Kasie west, ze zijn vaak lekker luchtig en je vliegt er doorheen. Dat geld ook voor dit boek. Ik vond het een heerlijke read en perfect voor tussendoor. Even uit de fantasy setting en een boek lezen waar je niet teveel bij na hoeft te denken. Mijn recensie zie je vanzelf verschijnen op mijn blog!

Wat lees ik nu?

Ik lees nu Lockwood & co: The whispering skull van Jonathan Stroud. Ik ben er helaas nog niet zo ver in maar tot nu toe is hij alweer heel erg tof. Dit is het tweede deel in de Lockwood & co serie en ik kan me nog herinneren dat ik het eerste deel echt super spannend vond. Als ik klaar ben met het schrijven van dit artikel duik ik dan ook weer lekker in het boek!

Wat ga ik hierna lezen?

Zoals het er nu uitziet ga ik hierna A conjuring of light lezen, het laatste deel in de shades of magic serie van V.E. Schwabb. Ik vond de eerste twee delen echt super tof en ben dan ook heel benieuwd hoe het gaat aflopen. Ik was er begin dit jaar al eens in begonnen maar ik had zo’n gigantische leesdip! Aangezien ik nu eindelijk uit de leesdip ben durf ik er weer aan te beginnen.

Dat was mijn WWW woensdag, wat is jouw WWW? Laat het me weten in de comments.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

17 december 2017 at 22:32

Die laatste kan ik meestal pas beantwoorden nadat ik een boek heb uitgelezen en dat is nu het geval. Ik las net My kind of Wonderful van Jill Shalvis omdat ik na De vergiftigde gave van Melinda Salisbury even iets helemaal anders wilde lezen. Nu ben ik van plan om aan Nimmernacht van Jay Kristoff te beginnen. Hopelijk leest het een beetje vlot want nu het lezen niet zo goed wil vlotten nodigt een omvangrijk boek me minder uit als anders.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: