De week van een boekenworm

Oké een beetje later dan gewend maar hier is hij dan, mijn week. Waarom zo laat? Tja dat lees je ook wel in de loop van de week, maar ik ben behoorlijk ziek helaas. En wow jongens non maar een weekje tot kerst! Ik merk dat sinds ik niet meer op school zit ik het kerstgevoel eigenlijk een beetje kwijt ben, ik weet niet meer zo goed waar het is gebleven. Herkennen de werkende bloggers dit? Of juist helemaal niet? Het helpt tegenwoordig wel dat mijn oudste er nu meer mee bezig is door school maar goed ik dwaal af. Eerst maar eens kijken naar afgelopen week.

Maandag:

Vandaag gaan we werken….maar wat een ramp is dat. Nou ja oké in de ochtend gaat het nog, de snelweg ziet er best goed uit en is goed te doen. De binnenwegen zijn wat lastiger. Maar in de loop van de ochtend begint het enorm te sneeuwen. We bellen de rest van de cliënten af en gaan heel voorzichtig naar huis. Het ergste van deze sneeuw? Ik zou die avond eigenlijk naar het allerlaatste concert van HIM in Nederland gaan. Nou mooi niet dus, jeetje wat heb ik gebaald jongens! Maar ja ben ook mama van drie prachtige kinderen en ik ga mijn leven niet wagen voor een concert. Dus ik kijk die avond de midseason finale van The walking dead. Eindelijk een echt spannende aflevering! Ik lees ook wat maar ik merk dat ik me aandacht niet echt bij mijn boek kan houden.

Dinsdag:

Vandaag is het ook nog lekker glad buiten en ik merk dat mijn winterdip in volle vaart toeslaat. Pfff wat voel ik me down vandaag. Waarom nu? Ik weet het niet, het is er gewoon. Ik probeer wat te lezen, te knuffelen met mijn meiden maar niks helpt echt helaas. Ik leg me er maar bij neer en worstel mezelf door de dag. Ik probeer op tijd te gaan slapen maar helaas lukt dat ook niet helemaal.  Maar vandaag is ook de eerste zwemles van Lotte en mensen wat was ik weer trots op mijn kleine meisje en wat gaat ze hard. Ja ik als mama zeg dan: Ik kan me nog zo herinneren dat ze een kleine baby was! Maar wat deed ze het goed! Ze wilde meteen weten wanneer haar volgende zwemles was.

Woensdag:

Vandaag is mijn man gelukkig ook vrij dus even iets minder druk met de kids. We brengen Lotte naar school en doen het in de ochtend een beetje rustig aan. Als Lotte uit school komt is het voor haar snel eten en dan naar de tandarts. Ik heb daar dus echt een hekel aan he aan de tandarts! Het zag er op zich goed uit maar de afspraak met de mondhygiënist staat alweer. Maar ja het is niet anders, wel met verdoving overigens want zoals ik al eerder tegen haar heb gezegd, ik ga liever nog een keer bevallen. Maar goed na de tandarts gaan we op pad voor een zwemtas voor Lotte en nog wat kleine boodschappen. Daarna naar huis en nog even ontspannen voor de avondspits begint. als de meiden op bed liggen probeer ik weer wat te lezen. Maar het lukt nog niet echt helaas.

Donderdag:

Vandaag weer een rustig dagje en gelukkig voel ik me ook wat beter. Eline voelt zich helaas wat minder goed dus die ligt voornamelijk op de bank en slaapt veel. Ik ruim wat op en lees best veel vandaag. Wat ik eigenlijk best prettig vind. Die avond kijk ik de midseason finale van Riverdale en daarna de nieuwe aflevering van Criminal minds. Ik ga op tijd naar bed maar lees toch mijn boek uit! Ook het tweede deel van Lockwood & Co is weer super spannend. Ik ga slapen en morgen gaan de kids een dagje naar opa. Ik hoef niet te werken wat soms wel fijn is en bereid me voor op een rustig dagje.

Vrijdag:

Het begint met de gewone ochtendspits natuurlijk, maar daarna gaan de kinderen mee met mijn vader. Ik begin met opruimen. Het hele huis is zo rommelig dat ik het fijn vind om het opgeruimd te zien. Ik ga ook nog even naar de action en de supermarkt. Bij de action kom ik er achter dat ik mijn portemonnee vergeten ben, dus eerst weer naar huis en weer terug. Ik koop wat lekker te eten voor de lunch en de rest van de middag lig ik op de bank en kijk ik het eerste seizoen van The crown af. Wat een top serie en waarom heb ik die niet eerder gekeken? Alle meiden blijven bij mijn ouders slapen omdat ik en mijn moeder morgen naar Arnhem gaan om even te shoppen de laatste dingen voor kerst halen. De meiden blijven dan bij opa en omdat we op tijd willen vertrekken is dit een handige oplossing. Ik kies een nieuw boek maar lees eigenlijk nog niet heel veel.

Zaterdag:

Oké wie heeft die vrachtwagen op me afgestuurd om over me heen te rijden? Jeetje wat voel ik me beroerd! Maar goed ik laat me niet uit het veld slaan, neem een zakje antigripine en hup weer op weg. In Arnhem voel ik me steeds beroerder helaas. uiteindelijk gaan we naar huis en ik lig bij mijn ouders op de bank onder twee dekens omdat ik het zo koud heb. Hallo griep. De meiden blijven nog een nachtje bij mijn ouders zodat ik de zondag een beetje uit kan zieken. Ik slaap de rest van de avond en tja dan ben je in de nacht wakker. Dus ik lees tussendoor even een kort verhaal over één van de Royal boys van Erin Watt. Daarna val ik in slaap.

Zondag:

Ik lijk me wat beter te voelen, alleen mijn keel voelt alsof hij dichtgeknepen wordt. Ik pak eindelijk mijn fairyloot uit en besluit ter plekke om te beginnen in het boek. Mocht je trouwens een volledige unboxing willen zien van deze box kijk dan bij Kwante in Wonderland want zij heeft een super toffe unboxing. ( de blognaam is de link ) Ik eet wat en blijf de rest van de dag lekker in bed. Nou ja dat is het plan uiteindelijk ga ik er toch uit en pak ik de laatste kerstcadeautjes in. Ik eet bij mijn ouders en nogmaals blijven de kinderen daar. Mag ik even zeggen dat ik de allerliefste ouders ooit heb! Ik wordt opgedragen de maandag ook thuis te blijven. Die avond kijk ik pitch perfect en lees nog wat, het boek is echt heel goed! Ik hoop dat ik morgen ook nog wat kan lezen!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

18 december 2017 at 11:46

Everless is heel tof! Ik denk dat je hem tof gaat vinden! En dat met naar kerst toeleven herken ik heel goed.. Ik heb zoooo lang met schoolvakanties te maken gehad, dat het nu heel vreemd is om te beseffen dat het alweer bijna kerst is.20 december 2017 at 15:18

Ik hoop dat je je ondertussen weer helemaal goed voelt. Die maandag was verschrikkelijk. Ik ben van Overijssel naar Zeeuws-Vlaanderen gereden. Het viel mij nog best mee maar dat is omdat ik uiteindelijk toch in de ochtend al ben vertrokken in plaats van na de lunch.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: