WWW wednesday #4

Zoals je merkt komen er weer wat meer posts online, dit kan volgende week zomaar weer anders zijn hoor! Maar voor nu geniet ik er van dat ik er ook weer zin in heb om te bloggen!

Vandaag deel ik met jullie mijn WWW, Wat heb ik laatst gelezen, Wat lees ik nu, Wat ga ik hierna lezen. Die laatste moet je bij mij altijd maar afwachten haha. Maar goed daar gaan we dan!

Wat heb ik laatst gelezen?

Het laatste boek dat ik uitlas was Everless van Sara Holland. Wow wat een boek jongens echt zo ongelooflijk goed! Ik heb er echt ontzettend van genoten en ik ben blij dat ik deze auteur kan gaan ontmoeten op Yalfest want ik zit vol met vragen. Want ja een nadeel is dat we nog wel even moeten wachten op deel twee….

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik The glass spare van Laura DeStefano, ik kan er eigenlijk nog niets over zeggen want heb alleen de proloog pas gelezen. Maar deze was al wel heel spannend, dus ik heb best hoge verwachtingen van dit boek.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik vind deze altijd lastig omdat ik gewoon nooit zeker weet wat ik ga lezen….ik denk dat het of het derde deel van Lockwood wordt of het tweede deel van de de Helen Grace serie. We zullen zien waar ik zin in heb als ik dit boek heb uitgelezen.

Dat was mijn WWW woensdag, wat is jouw WWW? Laat het me weten in de comments.

Een gedachte over “WWW wednesday #4

  1. Ik las gisterenavond NImmernacht van Jay Kristoff uit. Wat een geweldig boek. Dit jaar las ik veel minder boeken dan vorig jaar (100 ipv 140) maar die nr. 100 was wel echt fantastisch. Vandaag ga ik Harry Potter and the Philosopher’s Stone herlezen en dan wsl The Little Bookshop on the Seine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.