Bookish secret santa in wonderland 2017

Net als de voorgaande twee jaren deed ik ook dit jaar weer mee met de bookish secret santa in wonderland georganiseerd door Kwante in wonderland natuurlijk. Normaal kan ik hem pas op eerste kerstdag uitpakken, maar dit jaar hadden we geluk we mochten hem de hele dag van kerstavond uitpakken dus vanochtend kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en heb ik hem geopend! En wow wat een pakket! Ik vind het echt een ontzettend tof pakket en ik ben er nog een beetje ondersteboven van. Dus laten we snel beginnen met de unboxing!

Eerst een blik in de doos! Wat ziet dat er al gezellig uit!

Vervolgens de cadeautjes even uitgepakt, wat leuk!

Het eerste wat ik openmaak is natuurlijk het gedichtje! Ik vind het altijd zo knap als mensen goed zijn in dichten en dit gedichtje is echt super leuk!

Vervolgens deze buttons  van Sherlock, jongens mijn hart breekt nog steeds als ik aan dat laatste seizoen denk!

Dan deze toffe ketting van Supernatural iedereen die de serie kent weet dat Crowley’s bijnamen voor Sam en Dean dus Moose en Squirl zijn.

Ik zat me laatst te bedenken dat ik nieuwe lippenbalsem nodig had en tadaa! Hogwarts lippenbalsem

 

Om nog even in het Harry Potter thema te blijven….Deze leuke deurhanger! Eigenlijk zou ik hem op de buitendeur moeten hangen haha.

Dan dit hele leuke zakje, wat zou er in zitten?

Deze gave boekenleggers en artprint! Wow echt super tof dit! Drie van mijn favorieten: Six of crows, Beauty and the beast en Sarah J. Maas natuurlijk!

Kijk deze leuk kerstmok, nou die ga ik mooi ook gewoon nog na kerst gebruiken hoor!

Heerlijke thee, ik beken eerlijk dit zijn wel mijn twee meest favoriete thee smaken!

Dan de boeken……

Allereerst dit boek, ik ben echt fan van Gail Carrigher, ik vind haar andere volwassen serie echt geweldig dus toen ik deze zag moest ik die wel op mijn lijstje zetten! Ik kan niet wachten tot ik er in kan beginnen.

En deze prachtige hardcover! Echt ik vind hem zo mooi!!! En natuurlijk een ander boek dat ook hoog op mijn lijstje staat.

Dan een mooi overzicht van alle cadeautjes. Nogmaals Lieve Secret Santa, bedankt voor je geweldig mooie pakketje! Ik had dus ook nog een cadeautje gemist….Een super gave tattoo van Ravenclaw!

Heb jij ook meegedaan?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

24 december 2017 at 11:51

Ja, ik ben nu nog aan het wachten met het uitpakken van mijn cadeaudoos maar ik weet niet hoelang ik het nog ga volhouden nu ik al heel wat leuke unboxings zag verschijnen in de Secret Santa groep.    annabel
    24 december 2017 at 12:50

    Ik ga dadelijk naar mijn schoonfamilie en anders had ik hem pas morgen open kunnen maken daar had ik niet zo’n zin in haha ik was veel te nieuwsgierig!25 december 2017 at 08:02

Jazeker! En ik denk dat ik nu ook maar even een unboxing blog ga schrijven, want het is toch wel heel leuk! Maar dan niet met alle foto’s van alle cadeautjes. Kunnen we alweer inschrijven? ?27 december 2017 at 13:58

Oh wow wat een geweldige box. Zoveel leuke goodies!28 december 2017 at 16:51

Aahhh je bent goed verwend geworden zeg, echt top! En benieuwd wat je van ASBAB gaat vinden. Dat was één van m’n 2016 favorieten <3 Kan echt nietttt wachten op boek 3 van die trilogie <330 december 2017 at 19:59

A Shadow Bright and Burning lijkt mij echt heel gaaf! En wat een geweldige box, leuke goodies!3 januari 2018 at 15:38

Ja je was echt goed verwend!!!! Super leuke box heb je gehad hoor! Ben ik heel blij mee <3Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW wednesday #4

20 december 2017

%d bloggers liken dit: