Unboxing Celebrate books box december 2017

Ook deze maand ontving ik weer een celebrate books box, nu had ik al een vermoeden welk boek erin zou zitten en dat vermoeden werd bevestigd haha. Het boek lijkt me in ieder geval super tof en ook de rest van de goodies waren weer leuk. Ik ben zelf nogal een superhero fan dus ja dat komt wel goed dan natuurlijk. Hoewel ik een Marvel girl ben moet ik bekennen dat mijn meest favoriete superhero van DC is….Wonder Woman! Laten we snel kijken naar wat er in deze leuke box zat!

Als eerste even een teaser van alleen de doos!

Dan de spoilerkaart die ik altijd aan de kant leg tot ik de doos heb uitgepakt.

Als eerste goodie haal ik deze toffe tegel uit de doos. Het is fanart van de Lunar Chronicles. Het leuke van fanart is natuurlijk dat ook al heb jij de personages niet zo in je hoofd, zo kunnen ze er voor een ander wel uitzien. Ik vind het tegeltje in ieder geval heel erg leuk!

Dan de thee, ik moest even goed kijken maar inderdaad je ziet Maleficent op de achtergrond! Dat is de favoriete villain van mijn moeder dus die zal deze thee met een glimlach drinken denk ik zo haha.

Dan deze toffe fanart! Links zie je Black Widow van Marvel en rechts de Justice league van DC wow twee verschillende werelden. En ja ik ben een Marvel meisje haha

Dan deze waaier, ik vind hem echt heel leuk! Het is misschien niet de tijd van het jaar voor waaiers maar hij staat wel perfect bij foto’s!

Er zit ook nog wat promotie materiaal in zoals je ziet

 

 

Dan het boek, mag ik even zeggen dat ik het superleuk vind dat hij zo ingepakt is! Alsof het een extra cadeautje is!

Het boek had ik dus al verwacht, namelijk Alter ego van Marissa Meyer. Ik ben echt heel benieuwd naar dit boek!

Natuurlijk ook in deze box een mooie quote kaart! Ik heb inmiddels een idee wat ik hiermee ga doen haha.

Dan het overzicht van de box, ik vind de inhoud echt heel tof! Celebrate books heeft weer echt hun best gedaan op naar een mooi 2018!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

28 december 2017 at 16:26

Ik vind vooral de twee art prints SUPERGAAF – snap dan ook werkelijk niettt waarom mensen dat compleet de grond ingeboord hebben, smaken verschillen zie je dan maar weer – en ben er stiekem behoorlijk jaloers op zelfs haha. Ik ben een marvel meisje, maar die DC watercolor art is echt freaking awesomeee <3 En ik ben echt gek van black widow. Natasha is echt te gek afgebeeld op dat plaatje.

De thee vindk ook erg tof, maleficent!!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW wednesday #5

27 december 2017

Beat the backlist 2018

28 december 2017

%d bloggers liken dit: