Unboxing Owlcrate december 2017

De owlcrate was vroeg deze maand, echt heel fijn dat ze ook daar rekening houden met de kerstdrukte. Om eerlijk te zijn wist ik niet zo heel goed wat ik kon verwachten van deze box. Aangezien ik me niet echt iets voor kon stellen bij het thema. Maar wow ik denk dat dit één van mijn meest favoriete boxen is in van dit jaar! Laten we snel gaan kijken.

Eerst natuurlijk de doos, ik blijf hem leuk vinden!

Dan de spoiler kaart, hup aan de kant die lezen we later wel.

Dan als eerste deze kaars en wat ruikt hij lekker! Ik moet wel zeggen dat ik inmiddels heel veel boekige kaarsen heb haha.

 

Dan de button die bij deze owlcrate hoort, ik weet inmiddels wat ik daarmee ga doen dus hopelijk kan ik jullie dat in het nieuwe jaar laten zien.

Ik vond deze magneet ook echt heel erg mooi! Gelukkig hebben we een magneetbord anders zou ik niet weten waar ik hem zou moeten laten!

Vervolgens deze boekenlegger, met een quote uit een ander owlcrate boek. ( later bleek aan de andere kant ook nog een quote te zitten oeps ).

Dit vind ik misschien wel één van de tofste items uit deze box: een planner! Hij is echt zo gaaf en je kan er ook recensies inschrijven!

Dan deze tas, dat is echt met stip het meest gave item uit deze owlcrate! Hij is aan twee kanten bedrukt.

Deze leuke hanger zat ook nog in de box! Wat een originele goodie. Op dit moment hangt hij in de kerstboom

Ook in deze owlcrate zat promotiemateriaal namelijk een boekenlegger van het nieuwe boek van Kasie West, ik vind haar boeken heerlijk dus ook deze staat op mijn TBR.

Dan het boek! Ik moet zeggen ik had er nog niet van gehoord maar wow wat een prachtige cover en kijk die leuke patch! Ik ben erg benieuwd naar het boek. Onder de foto een synopsis van het boek.

A contemporary novel about a girl whose high school production of A Midsummer Night’s Dream leads her to new friends—and maybe even new love.

The day of the last party of the summer, Claudia overhears a conversation she wasn’t supposed to. Now on the wrong side of one of the meanest girls in school, Claudia doesn’t know what to expect when the two are paired up to write a paper—let alone when they’re both forced to try out for the school production of A Midsummer Night’s Dream.

But mandatory participation has its upsides—namely, an unexpected friendship, a boy band obsession, and a guy with the best dimpled smile Claudia’s ever seen. As Claudia’s world starts to expand, she finds that maybe there are some things worth sticking her neck out for. ( van: Goodreads )

Ook owlcrate voegt tegenwoordig een soort van magazine met extra informatie over het boek en andere dingen toe. Erg leuk!

Een overzicht van alle goodies, wat een prachtige box was dit weer!

Het thema voor volgende maand, ik vrees voor hetzelfde boek als fairyloot, maar deze is gesigneerd!!!!

Wat vond jij het leukste item?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Beat the backlist 2018

28 december 2017

Boek haul december 2017

31 december 2017

%d bloggers liken dit: