The bookish naughty or nice tag

Ik ben door Laurie van Laurie’s Bookshelf getagd voor deze leuke tag. Ik moest even kijken waar ik hem zou inplannen maar ik vond eerste kerstdag een perfecte dag! Dus hier komt hij en oordeel zelf of ik naughty of nice ben geweest!

This year, have you……

1. Received an ARC and not reviewed it

Nee, ik heb niet heel veel ARC’s ontvangen maar ik heb ze allemaal netjes gelezen! Al zat er ook een ARC in de fairyloot van november en die heb ik nog niet gelezen….Nou ja die telt gewoon niet haha. Nice dus in dit geval!

2. Have less than 60% feedback rating on Netgalley

Ik werk niet met Netgalley, vaak krijg je als Nederlandse blogger de boeken niet en ik heb zoveel boeken liggen dat ik er niet nog meer bij hoef haha. Nice dus!

3. Rated a book on GoodReads and promised a full review was to come on your blog (and never did)

Oké half schuldig want er moeten nog wat recensies verschijnen op mijn blog. Maar ze komen er dus wel aan….Alleen een beetje later dan gepland.

4. Folded down the page of a book

Nooit!!! De horror!!!

5. Accidentally spilled on a book

Nee ook niet, ik ben er eigenlijk altijd heel erg voorzichtig mee. Een boek mag er best gelezen uitzien maar niet nat of vies hoor!

6. DNF a book this year

Een hele hoop helaas, maar wel boeken die ik nog heel graag verder wil lezen. Ik heb gewoon een gigantische leesdip en het is soms heel moeilijk om me op een boek te concentreren.

7. Bought a book purely because it was pretty with no intention to read it

Nee, ik heb wel boeken gekocht omdat ik ze heel mooi vind, maar ik wil ze ook allemaal lezen!

8. Read whilst you were meant to be doing something else (like homework)

Ja dat gebeurt regelmatig…..het huishouden bijvoorbeeld of slaap…

9. Skim read a book

Nee, want als blogger ben je als je dan een recensie plaatst niet meer geloofwaardig!

10. Completely missed your GoodReads goal

Nee ik heb hem netjes gehaald!

11. Borrowed a book and not returned it

Nee ik leen geen boeken, ik heb er zelf veel teveel liggen!

12. Broke a book buying ban

Ik doe gewoon niet meer aan een book buying ban dan kan ik hem ook niet breken toch?

13. Started a review, left it for ages then forgot what the book was about

Nee als ik eenmaal begin aan het schrijven van een recensie dan maak ik hem ook af. Juist om te voorkomen dat ik het niet meer weet.

14. Wrote in a book you were reading

Nee, dat durf ik niet, vind ik zonde!

15. Finished a book and not added it to your GoodReads

Nee ik voeg altijd al mijn boeken toe!

Dat was de Tag, over het algemeen genomen ben ik best nice toch? Hoe zou jij de vragen beantwoorden?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

28 december 2017 at 16:46

Ik durf ‘m niet in te vullen haha. Als ik de vragen zie en al even snel bedenk wat mijn antwoord zou zijn, weet ik nu al zeker dat de schaal naar NAUGHTY zou slaan bij mij whahahaha30 december 2017 at 10:19

Ik heb hem opgeslagen omdat ik het zo’n leuke tag vond. Hierdoor werd ik er wel nog maar eens op gewezen dat ik schandalig achter sta met het delen van mijn recensies via Goodreads. Vroeger postte ik daar telkens de intro van mijn bespreking met een link naar de volledige recensie maar ik loop al maanden achter ondertussen.

Een tweetal boeken heb ik op Goodreads niet kunnen markeren omdat ze niet terug te vinden waren én ik heb mijn challenge dit jaar niet gehaald maar ik vermoed dat ik bij de andere vragen telkens heel nice ben geweest. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW wednesday #5

27 december 2017

%d bloggers liken dit: