WWW wednesday #5

Zo deze week ga ik lekker tot nu toe elke dag een post!

Vandaag deel ik met jullie mijn WWW, Wat heb ik laatst gelezen, Wat lees ik nu, Wat ga ik hierna lezen. Die laatste moet je bij mij altijd maar afwachten haha. Maar goed daar gaan we dan!

Wat heb ik laatst gelezen?

Ik moet bekennen dat dit nog steeds Everless is…. Ik heb gewoon niet zo heel veel gelezen de afgelopen week.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Furyborn, deze ARC zat in de fairyloot box van November die ik in December eindelijk binnen kreeg. Ik heb nog niet heel veel gelezen maar tot nu toe is hij echt heel erg goed!

Wat ga ik hierna lezen?

Deze blijft lastig hoor! Ik weet het ook nog niet zeker. Het wordt of een boek uit mijn secret santa pakket of iets heel ander. Ligt echt een beetje aan mijn leesmood.

Dat was mijn WWW woensdag, wat is jouw WWW? Laat het me weten in de comments.

Een gedachte over “WWW wednesday #5

  1. Ik herlas met Kerstmis Harry Potter and the Philosopher’s Stone (die keer de geïllustreerde editie) en ben momenteel nog steeds bezig in The Little Bookshop on the Seine. Waarschijnlijk begin ik hierna in Rechtvaardig vermoord van J.D.Robb.

    In 2017 zei ik al veel vaker “Nee, dankjewel!” wanneer me gevraagd werd of ik boeken wilde recenseren. Ik hoopte hierdoor meer eigen boeken te kunnen lezen maar door die hardnekkige leesdip kwam daar niet zo heel veel van. Daarom ben ik van plan om dit jaar nog minder recensieboeken te lezen én misschien gewoon eventjes één recensie per week aan te houden tot ik terug helemaal in een leesflow zit. Daar kijk ik echt heel erg naar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.