Top 17 2017: 17 boeken waar ik naar uitkijk

Lijstje nummer 2 is een lijstje van boeken waar ik in 2018 naar uitkijk. Dit zijn dus boeken die op dit moment nog niet uit zijn. Waarschijnlijk zou ik wel een top 100 kunnen maken maar laten we het gewoon bij 17 houden haha. Kijk je snel mee? Mocht er een cover zijn voeg ik deze toe en ik zal ook tussen haakjes de releasedatum erachter zetten. Maar houd er rekening mee dat deze nog kunnen veranderen.

1. Throne of glass deel 7, er is nog geen cover en nog geen synopsis maar wat kijk ik uit naar dit boek! Ik ben groot fan van Sarah J. Maas en dat weten jullie allemaal wel. Deze serie is toch wel mijn meest favoriete serie van haar. Dus ik ben heel benieuwd hoe hij af gaat lopen. ( 4 september 2018 )

2. A court of frost and starlight van Sarah J. Maas, ja er komen hierna nog meer boeken van haar sorry not sorry. Maar dit is de eerste novella die zich afspeelt in de a court of thornes and roses wereld. Je leest verder over de inner circle en laat dat toch een van mijn favoriete groepen in boeken ooit zijn. Ik vind de inner circle fantastisch dus ik kan niet wachten tot ik dit boek kan lezen! ( releasedatum: 1 mei 2018 )

3. Dan komt er ook nog een world of throne of glass boek uit volgend jaar en ook daar kijk ik ontzettend naar uit. Ik ben zo benieuwd hoe dit boek eruit gaat zien en ik weet zeker dat ik hem helemaal ga lezen! ( 2 oktober 2018 )

4. Catwoman: soulstealer van Sarah J. Maas, nou dit is dan het laatste boek wat ik op mijn lijsjte zet van deze auteur. Maar ook hier kijk ik enorm naar uit. Ik ben heel benieuwd hoe zij dit boek gaat schrijven! ( 7 augustus 2018 )

5. The cruel prince van Holly Black, over dit boek is nu al zoveel buzz dat ik ontzettend nieuwsgierig ben. Ik hoor ook om me heen dat andere boeken van deze auteur heel goed zijn. Dus ik ben echt super benieuwd naar dit boek. Ik vermoed dat hij in een subscription box gaat zitten dus ik durf hem nog niet in pre-order te zetten. ( 2 januari 2018 )

6. Reign of the fallen van Sarah Glenn marsch, wow wat heeft dit boek een prachtige cover! Ik heb de synopsis gelezen en hij lijkt me ontzettend spannend en ik kan dan ook niet wachten tot ik dit boek kan lezen. Ow ja en als je hem pre-ordert krijg je ook nog eens toffe swag! ( 23 januari 2018 )

7. Children of blood and bone van Tome Adeyemi , deze auteur komt naar Yalfest dus alleen al daarvoor wil ik dit boek heel graag lezen. Maar niet alleen daarom, het verhaal lijkt me gewoon ook echt heel erg mooi! Nu komt hij pas in maart dus ik heb nog even de tijd maar deze staat heel hoog op mijn wishlist en stiekem heb ik hem al in pre-order staan. ( 6 maart 2018 )

8. The unbinding of Mary Reade van Miranda Mcnamera, ik vind boeken over piraten gewoon altijd heel interessant dus dit boek is zeker geen uitzondering. Ik weet dan ook zeker dat ik deze wil gaan lezen! ( 6 maart 2018 )

9. Tot nu nog geen titel of synopsis bekend maar natuurlijk deel drie van de Three dark crowns serie van Kendare Blake! Ik kan echt niet wachten tot ik dit boek kan lezen. De publicatie staat voor 2 september 2018. Maar dat is verwacht dus het kan nog veranderen.

10. The caged queen van Kristen Ciccarelli, het tweede deel van de Iskari serie. Wat ben ik benieuwd naar dit boek want het eerste deel heeft me echt ontzettend verrast en ik vond hem echt heel erg tof! Ik kan echt niet wachten om te lezen hoe dit verhaal verder gaat! ( 1 september 2018 )

11. All the wandering light van Heather Fawcett, dit is het vervolg op Even the darkest stars en dat boek heeft me ook echt enorm verrast en ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe dit verder gaat. ( 4 september 2018 )

12. The fandom van Anna day, dit boek heb ik al een tijdje op het oog en ik ben blij dat hij binnenkort uitkomt. Ik heb hem al in pre-order dus nu is het gewoon wachten tot hij uitkomt! ( 4 januari 2018 )

13. The exact oppisite of okay van Laura Steven, een andere auteur die ook op Yalfest komt en dit boek lijkt me gewoon ook heel erg leuk! De cover vind ik ook echt heel erg mooi!

15. Legendary van Stephanie Garber, het tweede deel van de Caraval boeken. Ik vond het eerste deel echt heel tof. Ik moest er wel even inkomen maar dat zijn vaak wel de boeken die het beste blijven hangen! Dus kom maar op met dat tweede boek! ( 29 mei 2018 )

16. The defiant van Lesley Livingston, de opvolger van onverschrokken. Weet zo even de Nederlandse titel van deel twee niet. Maar wat kijk ik uit naar dit boek want deel één was echt steengoed. Bovendien is de auteur ook nog eens een geweldig leuk mens! ( 23 januari 2018 )

17. Leah on the offbeat van Becky Albertalli, ik vind haar andere boeken echt zo ontzettend leuk en zo vol humor dat deze zeker op mijn wishlist staat! Ik ben benieuwd wat dit verhaal ons gaat brengen. ( 24 april 2018 )

Natuurlijk zijn er nog veel meer boeken waar ik naar uitkijk. Maar deze staan wel hoog op het lijstje. Welk boek kijk jij het meeste naar uit in 2018?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.