Beste momenten uit 2017!

Dit keer geen top 17 want ik kon simpelweg geen 17 dingen bedenken. Dat heeft één grote reden en dat is dat mijn nummer 1 ervaring van dit jaar gewoon niet overtreffen valt. Dus hier op een rijtje wat mijn top momenten waren het afgelopen jaar!

Met stip op nummer 1 staat natuurlijk de geboorte van Sanne, wat moesten we lang wachten tot ze kwam maar echt wow wat was ze het wachten waard. Ze is het zonnetje in huis en heeft voor iedereen lach. Ik was al mama van twee, maar mama van drie is behoorlijk pittig en als je dan zo’n prachtige lach voorbij ziet komen dan wordt je gewoon zelf ook weer helemaal vrolijk!

Een ander hoogtepunt van dit jaar was het concert van Ed Sheeran, wat heb ik daar van genoten! Ik had in eerste instantie geen kaartje voor het concert en baalde behoorlijk. Ik was dan ook ontzettend blij toen een vriendin zei dat er nog kaartjes vrij waren gekomen. Ik was niet lang daarvoor bevallen dus dat was wel even pittig. Gelukkig had ik wel zitplaatsen dus hoefde ik niet de hele avond te staan.

Ook ging ik het afgelopen jaar weer naar Londen, ik hou echt van die stad. Dit keer ging ik met mijn beste vriendin, vijf dagen lang Londen onveilig maken samen. We hebben super leuke dingen gedaan, mooie dingen gekocht en vooral veel lol gehad. Het hoogtepunt was toch wel naar Wicked waar op dat moment Willemijn Verkaik Elphaba speelde. Het was een geweldige avond en wow wat blijft dat toch een mooie musical!

Eten in een pub

Dit jaar ging ik ook naar Volendam, nee ik ging niet de toerist uithangen ik ging naar één van mijn beste vriendinnetjes die ik heb leren kennen via een boekenserie. Samen met nog een andere vriendin vertrokken we naar Volendam voor een dag vol gezelligheid en knutselen. Het was een heerlijke dag die echt veel te snel voorbij ging. Maar wat hebben we het leuk gehad! We zien elkaar eigenlijk echt veel te weinig maar als we elkaar zien is het altijd gezellig!

Dan zijn er nog de twee meetings met de bookbabes, in januari gingen we met z’n allen uit eten en dat was al super gezellig! We hebben heerlijk gegeten en vooral heel veel gekletst! In december kwamen we nogmaals samen om sinterklaas te vieren en dat was ook echt een geweldige middag/avond! Ik heb echt prachtige cadeaus gehad en twee super toffe boeken, we aten minions cupcakes en pizza en wow wat heeft Kwante een mooie boekenkamer!!! Ik ben echt een beetje jaloers.

Dan heb ik dit jaar ook een aantal fantastische auteurs mogen ontmoeten eerst op Yalfest en wow dat was ook gewoon een hoogtepunt. Wat heb ik daar een onwijs leuke dag gehad! Maar ik ben ook naar een speciaal event voor Jennifer L. Armentrout geweest was ontzettend tof was en tot slot mocht ik ook nog Kristen Ciccarelli ontmoeten, de auteur van één van mijn favoriete boeken van dit jaar: Iskari!

Dit waren mijn hoogtepunten van dit jaar, wat waren die van jou?

7 gedachtes over “Beste momenten uit 2017!

  1. Sanne is zo lief! En daar kan weinig tegenop denk ik, de geboorte van je kindje. Ik ben zelf jong en schoolgaand dus ik kan er niet over meespreken. Maar ik kan me wel een beetje voorstellen hoe bijzonder dat moet zijn.

    • Ja er is niks zo mooi als de geboorte van je kindje. Dat eerste moment is echt magisch. Er is niks in het afgelopen jaar wat dat kon overtreffen!

  2. Een van mijn beste momenten in 2017 was het moment waarop ik meter mocht worden. Mama worden is jammer genoeg niet weggelegd voor me maar dat ik meter mag zijn van die lieve kleine Ize koester ik daardoor net nog meer. Ook de Bloggers High Tea vond ik heel fijn. Zo leuk om toen met jou en andere bloggers te kunnen bijpraten in het echt. Nu ben ik vooral heel erg aan het uitkijken naar mei want dan ga ik samen met mijn nicht voor vijf dagen naar Londen. Ik vind het enerzijds heel spannend vermits ik niet weet of ik het fysiek wel aankan, maar langs de andere kant wil ik het echt niet missen omdat het iets is waar ik al ontzettend lang (tegen dan 18 jaar!) naar uitkijk. Hopelijk is mijn lichaam heel braaf die week én kan ik er samen met mijn nicht volop van genieten.

    • Ja de High tea was ook echt een geweldig moment! Ik wens je alvast heel veel plezier in Londen maar dat doe ik tegen die tijd ook nog wel een keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.