Tea Tales thee

Naast het feit dat ik regelmatig een kop koffie nodig heb ( mompelt iets over kinderen en altijd vroeg opstaan )  vind ik het heerlijk om met een kop thee op de bank te zitten. Zeker nu het weer buiten weer echt bagger is. Het is koud, het waait, het regent bah. Wat is er dan leuker om thee te kunnen drinken van je favoriete fandom? Ik weet wel dat ik dat heel leuk vind. Nu is er een nieuw online winkeltje: Tea Tales .

Ik had het geluk dat ik één van hun smaken mocht proberen, ik koos voor Beauty and the beast. Niet verrassend toch? De smaak bestaat uit: Gojibes, framboos, aardbei, rozenblaadjes. Bij het openmaken van het zakje komt me meteen een heerlijke zoete lucht tegemoet. Ik krijg ook echt meteen zin in de thee. Je moet wel weten dat dit losse thee is wat betekend dat je er een thee ei of thee zakje voor nodig hebt.

Ik heb echt ontzettend genoten van deze thee, het smaakt inderdaad wat zoet maar niet te zoet. Ik heb uiteindelijk twee kopjes kunnen zetten van de thee die ik heb gehad. Misschien had er nog een derde kopje uit gekund maar ik had geen zin meer in thee haha. Maar ik vind deze thee een echte aanrader en ben ook zeker van plan om andere smaken te gaan proberen. Als je op de facebookpagina kijkt zie je welke smaken ze op dit moment nog meer heeft en er komen regelmatig smaken bij. Wat ook heel leuk is, is dat je zelf ook ideeën mag geven voor fandoms die je zou willen zien. Ik weet in ieder geval zeker dat ik nog Manon en Kaz wil gaan proberen en dat ik zeker Beauty and the Beast ga bestellen!

Hou jij ook van fandom thee?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Beste momenten uit 2017!

3 januari 2018

%d bloggers liken dit: