Boeken die ik in 2018 echt wil lezen

Elk jaar denk ik weer, ja deze boeken ga ik dit jaar echt lezen…..Ook dit jaar heb ik weer zo’n lijstje. Maar nu heb ik besloten om hem te delen misschien dat ik me er dan eindelijk eens aan ga houden haha. Het is echt een hele stapel en aangezien ik mee doe aan Beat the backlist zou het goed moeten komen want het zijn allemaal boeken van voor 2018! Dus laten we snel gaan kijken welke er op mijn lijstje staan!

Laat ik beginnen met Nevernight, ik heb afgelopen kerst deel twee gehad dus het wordt nu wel echt tijd dat ik deel 1 ga lezen!

The lost boy is er eentje die ik zelf kocht, maar ik ben er echt ontzettend nieuwsgierig naar!

Hallowed ground is een boek dat al een hele tijd op mijn TBR ligt, de reden dat ik hem nog niet gelezen heb is omdat ik gewoon heel bang ben voor dit boek. Ik weet nu al dat ik heel veel ga huilen tijdens het lezen van dit boek!

Dan Hollow boy en Creeping shadows twee boeken uit de Lockwood & Co serie. Ik hou echt van deze boeken en ik vond de eerste twee delen echt fantastisch dus ik moet ook deze twee snel gaan lezen!

Alter Ego zat in de december box van Celebrate books en ik kijk er enorm naar uit om dit boek te lezen. Ga jij trouwens naar het evenement in maart?

Of fire and stars is een boek waar ik al eens in begonnen was maar weer weggelegd. Niet omdat ik het niet tof vond maar er kwam een leuker boek binnen of ik had gewoon weer last van mijn leesdip. Maar ik wil hem dit jaar echt gaan lezen.

Ik was zo blij toen The speaker binnenkwam….begon er in en maakte het gewoon niet af. Ik weet wat het was met 2018 maar het is het jaar van de niet uitgelezen boeken. En niet omdat ik ze niet goed vond!

Jane unlimited kocht ik vorige maand pas, maar ik wil hem gewoon echt heel graag lezen. Het is een magic realism boek en die zijn of heel goed of vallen tegen. Laten we hopen dat deze gewoon heel goed is!

Tja Illuminea en Gemina is wel duidelijk he dat ik die toch echt eens moet gaan lezen!

An enchantment of ravens klinkt gewoon super goed, ik heb deze gewonnen vorig jaar en ik moet hem gewoon echt eens gaan lezen.

My lady Jane staat al wat langer in de kast, maar het wordt gewoon tijd dat ik hem ga lezen. Ik hoor er zoveel goede verhalen over! En dit jaar komt er een soort van deel twee van.

De beer en de Nachtegaal heb ik pas net binnen maar is wel een boek dat ik echt heel graag snel wil lezen want het klinkt gewoon zo goed!

Traitor’s blade kreeg ik met sinterklaas en ik wil hem graag lezen omdat ik zijn young adult boek echt heel goed vond.

Prudence kreeg ik met de secret santa swap en lijkt me echt geweldig. Ik weet dat de andere serie van deze auteur echt heel veel humor bevat. d

Tot slot Made you up, vorig jaar was Eliza and her monsters echt één van de beste boeken die ik gelezen heb. Dus ik ben heel benieuwd naar dit andere boek van dezelfde auteur.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

6 januari 2018 at 20:37

Je weet vast wel welke boeken ik nu naar je schreeuw, toch? 😉

Ik heb De Beer en de Nachtegaal ook liggen. Ik hoop die volgende maand te gaan lezen. Lijkt mij een heerlijk boek voor in de winter.7 januari 2018 at 05:49

‘My lady Jane’ is echt zo hilarisch. Ik vloog daar echt doorheen. Ik maak ook elk jaar zo’n lijst waar ik me eigenlijk nooit aan houd ? Goed idee om hem in een blog te delen ?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tea Tales thee

4 januari 2018

%d bloggers liken dit: