Bout of books 21 read-a-thon

Bron: Bout of books

Vorig jaar ontdekte ik deze leuke read-a-thon en sindsdien probeer ik elke keer mee te doen. Het is niet zo dat ik dan ineens heel veel meer lees maar het is wel leuk om mee te doen. Het motiveert je toch om iets vaker je boek op te pakken en het is leuk om interactie te hebben met andere lezers. Dus hoe werkt het? Dit stukje is even in het Engels jongens!

The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda Shofner and Kelly @ Reading the Paranormal. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, January 8th and runs through Sunday, January 14th in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 21 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. – From the Bout of Books team

Wat ik fijn vind aan deze read-a-thon is dat hij een hele week duurt, kijk zo’n 24 uurs read-a-thon is leuk maar als mama van drie is dat gewoon niet haalbaar. Dus ik hou het graag bij deze. Ik probeer nooit teveel vooruit te plannen wat ik ga lezen want ik ben echt een mood reader. Als mijn mood ergens niet ligt lees ik het ook niet snel. Maar ik heb toch geprobeerd een aantal boeken uit te kiezen. Ik heb er meerdere gekozen zodat ik zeker weet dat er voor elk genre wat bij zit! Daarbij hou ik rekening met het feit dat ik aankomende week nog een boek verwacht dus die zou ook zomaar eens gelezen kunnen worden.

Het eerste boek is Illuminea, deze ben ik nu aan het lezen maar aangezien het boek 600 blz. heeft ga ik er vanuit dat ik dit boek nog niet uit heb. Als dat wel zo is, dan ben ik blij haha.

Dan heb ik voor als ik in een NA mood ben: Hallowed Ground van Rebecca Yarros, ik blijf dit boek maar uitstellen omdat zoals Melissa van Melissa’s bookworld zei: Je hart wordt niet gebroken maar je wordt helemaal gebroken…..ja dat nodigt niet uit he! haha.

Voor als ik in een fantasy mood ben heb ik gekozen voor: Royal Bastards van Andrew Shvarts , dit boek heb ik vorige maand gekocht en volgens mij zag ik dat er dit jaar een nieuw deel van uitkomt. Dus wil ik deze wel graag lezen.

Voor mijn Contemporary mood heb ik er twee gekozen: Foolish hearts van Emma Mills en The hate u give van Angie Thomas. Even kijken waar mijn mood ligt als ik deze kies.

Een boek dat ik zeker ook lees is: More than we can tell van Brigid Kemmerer dit boek moet nog uitkomen maar ik heb hem via Netgalley aangevraagd en mag hem lezen. Dit is het boek dat ik lees als ik lekker in bed lig aangezien ik dan mooi op mijn e-reader kan lezen.

Nogmaals ik ga echt niet alle boeken lezen want ik weet gewoon van mezelf dat ik dat niet red. Ik heb een druk leven dus ik ben al blij als ik er twee lees in een week. Maar ik heb wel graag wat meer opties. En misschien ga ik wel een heel ander boek lezen!

Doe jij mee met de Bout of books read-a-thon? Zo ja weet je al welke boeken je gaat lezen?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

14 januari 2018 at 00:55

I hope you’ve been having fun with Bout of Books and been getting a lot of reading done! Good luck with today and tomorrow!    annabel
    14 januari 2018 at 09:04

    I did get a lot of reading done. Most of the time I’m happy with reading just one book. This time a finished two so far and started the third.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: