De week van een boekenworm #1

We beginnen gewoon weer te tellen bij nummer 1. De afgelopen twee weken heb ik geen dagboekje geschreven, het was gewoon te druk en echt even tijd voor familie. Maar vanaf nu gaan we er weer tegen aan! De eerste week van Januari zit er alweer op! Deze maand is best speciaal bij ons want Eline gaat aan het einde van deze maand voor het eerst naar school! Jeetje wat gaat de tijd hard he! Ze wordt gewoon alweer vier jaar, ook wordt onze kleine Sanne dit jaar één. Ik heb even moeten slikken toen ik daar aan dacht. Want geloof me het is echt een fase die je afsluit, aangezien Sanne toch echt de laatste boekenworm is die ik op wereld heb gezet. Maar ik kijk ook enorm uit naar dit jaar want er gaan zoveel leuke dingen gebeuren! Maar goed laten we eerst eens even kijken naar de afgelopen week!

Maandag:

Vandaag is het nieuwjaarsdag, laten we eerlijk zijn die dag is eigenlijk niet zoveel aan. We gaan op visite bij mijn schoonouders en verder doen we eigenlijk weinig. Een beetje spelletjes spelen met de meiden, we eten de laatste oliebollen op en zijn vooral erg moe haha. Ik begin in mijn eerste boek van dit jaar: A shadow bright and burning en ik vind hem eigenlijk meteen al best goed!

Dinsdag:

De twee oudste zijn bij opa en oma, Sanne is gewoon thuis. Wat heerlijk is want onze kleine meid slaapt uit. Even de gemiste slaap inhalen! Ik doe eigenlijk niet zo heel veel vandaag, ik kijk wat tv. lees wat en het enige wat ik echt doe is even boodschappen en een keer goed de stofzuiger door het huis. Maar ik geniet vooral een beetje van de stilte in huis. Als je drie kids hebt is het gewoon altijd druk. Helemaal niet erg hoor, maar soms kan ik dan echt enorm genieten van de stilte.

Even genieten van de rust met een kopje Beauty and the Beast thee!

Woensdag:

Vandaag is het gewoon lekker druk! We gaan eerst boodschappen doen, waar onze kinderen de hele supermarkt op zijn kop zetten. Nou ja zo voelde het voor ons dan . Het zal uiteindelijk misschien best meegevallen zijn. Ik koop een playstation spel wat ik tot op heden nog niet gespeeld heb en we gaan snel weer naar huis. De meiden willen graag spelletjes doen en ik stel mijn man kandidaat zodat ik even aan de slag kan met mijn blog en kan lezen. Die avond eten we makkelijk en voor we gaan eten gaan de meiden even in bad. Avondeten in pyjama is iets wat ze hier geweldig vinden! Als de meiden op bed liggen staat slapen niet hoog op het programma, pas als Emmy en haar man binnenkomen blijft het stil boven haha. We spelen D&D en kletsen heel veel, maar ja dat doen we altijd haha.

Nog steeds niet gespeeld….

Donderdag:

Na een vakantie van anderhalve week moet ik vandaag weer voor het eerst werken. Pfff dat valt even tegen! Maar goed we gaan er weer voor. Het is maar een halve dag want we moeten ook nog naar het ziekenhuis voor mijn moeder. Niks ernstigs gelukkig. Daarna nog even een snel een boodschap doen en weer naar huis. De meiden zijn blij dat ik weer thuis ben en ik krijg stevige knuffels en een hele hoop kusjes. Als de kinderen in bed liggen duik ik in mijn boek. Ik lees behoorlijk wat, maar ja ik moet toch gaan slapen.

Kijk hoe leuk mijn nieuwe magnetische boekenleggers zijn!

Vrijdag:

De meiden slapen een beetje uit en dat is erg fijn. We starten de dag rustig op en dat voorspelt eigenlijk ook de rest van de dag want de meiden spelen lief en ik kan veel lezen. Anders heb ik dat eigenlijk nooit, maar vandaag lijkt iedereen even een oplaaddagje nodig te hebben. Ik lees dan ook mijn boek uit en begin aan een nieuw boek.

Zaterdag:

Ensigns uitgeslapen stap ik uit bed, vandaag gaan de meiden met oma mee. Nou ja in ieder geval in ochtend en een gedeelte van de middag en ik neem het er van. Ik duik in mijn boek vandaag! Ik ben gisteren begonnen in Illuminea en wow wat is dit boek goed! Ik lees de hele dag en ik geniet er echt even van, het is echt heel lang geleden dat dit kon. Later in de middag komen de meiden weer thuis en ik heb al meer als de helft van mijn boek uit. Die avond moet ik mijn boek toch even wegleggen en ga ik samen met mijn moeder naar Pitch Perfect 3, wat een heerlijke film weer! Thuis kan ik het niet laten en ik lees mijn boek uit! Wow wat een verhaal, ik ben heel benieuwd hoe deel twee er uit gaat zien!

Dit boek is zo goed! Ik kan het gewoon niet wegleggen!

Zondag:

Dit is dus minder fijn, om half vijf hoor ik Sanne huilen, oké verschonen, fles erin en weer naar bed….helaas denk Sanne daar anders over en om kwart voor 6 zit ik met knallende hoofdpijn en baby beneden. Pfff het wordt een lange dag zo. Gelukkig gaat ze toch nog even slapen en ik dus ook, helaas is de hoofdpijn nog steeds niet weg.

We vertrekken naar Monkey Town met de twee oudste, daar spelen de meiden lekker en ik klets wat met mijn moder. Daarna gaan we op weg naar de bioscoop want het is tijd voor Coco, wat een geweldige film!

Coco ( bron: Giphy )

We hebben met z’n allen ontzettend genoten en de meiden vroegen meteen of ze de film thuis ook een keer mochten kijken haha. Als afsluiter gingen we naar de McDonalds, eenmaal gegeten gaan we weer naar huis en de meiden naar bed. Ik installeer mezelf op de bank en kijk Wie is de mol en Moltalk. Dit seizoen begint zo gaaf!!! Daarna nog even lezen en dan lekker slapen!

Hoe was jouw week?

3 gedachtes over “De week van een boekenworm #1

  1. Jaaaaaa Coco was leuk he! Ik heb er ook echt van genoten! Gek is dat he als je weet dat er geen kids meer bij komen…. het definitieve gevoel is best een afsluiting dus ik begrijp je heel goed!

    • Ja het is echt even zo’n moment in je leven. Maar ik kijk ook met heel veel enthousiasme naar de toekomst en de nachten vol slaap haha. Coco was inderdaad echt heel erg Leuk. De meiden wilde hem meteen weer zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.