Recensie: Hallowed Ground van Rebecca Yarros

Recensie: Hallowed Ground van Rebecca YarrosHallowed ground by Rebecca Yarros
Series: Flight & Glory #4
Published by Entangled Embrace on 25 januari 2016
Genres: New Adult
Pages: 410
Format: paperback

There are some debts you can’t repay.

Josh Walker is loyal, reckless, and every girl’s dream. But he only has eyes for December Howard, the girl he's craved since his high school hockey days. Together they have survived grief, the military, distance, and time as they’ve fought for stolen weekends between his post at Ft. Rucker and her college at Vanderbilt. Now that Josh is a medevac pilot and Ember is headed toward graduation, they’re moving on—and in—together.

Ember never wanted the Army life, but loving Josh means accepting whatever the army dictates—even when that means saying goodbye as Josh heads to Afghanistan, a country that nearly killed him once before and that took her father. But filling their last days together with love, passion, and plans for their future doesn’t temper Ember’s fear, and if there’s one thing she’s learned from her father’s death, it’s that there are some obstacles even love can’t conquer.

Flight school is over.
This is war.

Wat heb ik dit boek lang uitgesteld….Ik wilde ten eerste geen afscheid nemen van de serie maar ik wist ook dat het echt heel erg heftig zou worden. Ik had dan ook niet anders verwacht van een serie over het leger maar toch. Het hield me tegen om verder te gaan want ik weet hoe goed Rebecca Yarros deze serie schrijft. Ik weet nog dat ik aan het eerste deel begon en al zat te huilen bij de proloog.

Met angst begon ik dus aan dit boek, en toen kwam de proloog, midden in Monkey Town las ik deze en ik kon er niet aan doen. Er liepen tranen over mijn wangen en ik wilde gewoon niet dat dit zou gebeuren. Na de proloog ga je dus eerst terug in de tijd wat ervoor zorgt dat je nog langer moet wachten tot je weet wat er precies gebeurt is.

Net als de andere boeken uit deze serie vloog ik hier doorheen! Wow wat een verhaal en wat een boek. Het leuke is dat je in dit boek vooral terugkomt bij Josh en Ember uit boek 1 en ik vond dat zo’n leuk stel! Ook lees je meer over de andere stelletjes natuurlijk. Maar het verhaal wordt verteld vanuit Josh en Ember.

Ik heb dit boek vervloekt, ik heb er van gehouden en ik heb het met tijden echt even weg moeten leggen omdat ik te emotioneel was om verder te lezen. Je merkt dat Rebecca Yarros zelf ook een army wife is want hoe zij de emoties beschrijft voelt ook gewoon heel echt! ( haar man is overigens ook een flyboy! ). Ik weet dat dit het einde is van deze serie en dat dit het afscheid was. Maar het was wel echt een heel mooi afscheid en een perfecte uitslag van deze gave serie!

Als je de boeken nog niet gelezen hebt, waar wacht je dan nog op?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Book Blogger hop #1

12 januari 2018

%d bloggers liken dit: