Book Blogger hop #1

Deze is nieuw en probeer ik vanaf nu elke vrijdag in te vullen. Ik zag deze blog hop voor het eerst bij Kwante in Wonderland. Uiteraard heb ik even overlegd of zij het vervelend zou vinden als ik hem ook zou doen. Dit was gelukkig niet het geval. Dus vandaar dat ik nu mijn eerste keer mee doe.

De book blogger hop wordt gehost door Billy van Ramblings of a coffee addicted writer. Elke vrijdag is er een nieuwe vraag en je hebt dan tot de donderdag erna om hem op je blog te beantwoorden. De vragen worden ingestuurd door andere bloggers. Deze week is de vraag:

What upcoming titles are looking forward to reading in 2018? De vraag komt van Billy zelf in dit geval. 

Pfff best een lastige vraag weer dit. Zoals de meeste wel weten kijk ik natuurlijk uit naar de nieuwe boeken van Sarah J. Maas. Vooral het laatste deel in de Throne of glass serie. Maar een ander boek waar ik ook echt naar uitkijk is The exact opposite of okay van Laura Steven. Dit boek lijkt me echt ontzettend leuk en ik kan ook echt niet wachten tot ik hem kan lezen! En de cover is ook echt heel erg mooi!

Welke boeken kijk jij echt naar uit om te lezen in 2018?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

12 januari 2018 at 14:11

Ik ben ook echt heel erg benieuwd naar dit boek!16 januari 2018 at 10:05

Ik wil dit boek ook heel graag lezen! Ben er erg benieuwd naar, ook of de nl vertaling dezelfde cover houdt! Vind hem namelijk erg tof!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: