Bout of book read-a-thon wrap up

Afgelopen week deed ik mee aan de bout of books read-a-thon. Hoeveel heb ik gelezen van mijn TBR? Nou dat zal ik vertellen.

 

 

Mijn vooropgestelde TBR

Een van de boeken die origineel op mijn TBR lagen was Illuminea maar deze las ik al in het weekend uit. Dus deze telde al niet meer mee. Het eerste boek dat ik uitlas voor deze read-a-thon was Hallowed ground van Rebecca Yarros en wow mensen dit boek is echt ontzettend goed! Zo mooi, zo emotioneel echt een geweldige afsluiter voor een geweldige serie.

Als tweede las ik het boek Foolish hearts uit van Emma Mills, ook dit was een heerlijk boek. Ik vloog er echt doorheen en dat had ik in eerste instantie niet verwacht. Maar het is echt een aanrader en je vind mijn recensie van dit boek binnenkort online.

Ik begon ook nog aan een derde boek, namelijk Moxie van Jennifer Mathieu, deze las ik helaas niet uit maar ook dit boek is echt een aanrader! Ik hoop deze ook snel uit te kunnen lezen. Met dit boek week ik dus af van mijn vooropgestelde TBR.

Uiteindelijk heb ik deze keer niet mee gedaan aan de uitdagingen, ik had er simpelweg de tijd gewoon niet voor. Maar dat geeft niet ik heb wel heerlijk genoten van al het lezen!

Heb jij ook meegedaan? Ben je blij met je resultaat?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: