WWWW Wednesday

Het is weer tijd voor een nieuwe WWW Wednesday, iedere week laat ik jullie zien wat ik zojuist uitgelezen heb, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik hierna ga lezen. Die laatste is altijd een beetje onder voorbehoud aangezien ik nog wel eens wil wisselen van boek. Ik ben een echte mood reader wat betekend dat ik in de stemming moet zijn voor een bepaald boek. Natuurlijk krijg ik zo af en toe ook een nieuw boek binnen en dan wil ik die zo graag lezen dat ik daarvoor kies. Maar goed laten we snel gaan kijken naar de WWW van deze week!

Wat heb ik als laatste gelezen?

Ik heb afgelopen maandag Moxie van Jennifer Mathieu uitgelezen. Ik vond het een erg tof boek en ik heb er echt van genoten. Het gaat over een meisje die alle ongelijkheid voor meisjes op haar school zat is. Ze maakt een eigen Zine genaamd Moxie daarin deelt ze haar meningen en al snel blijkt dat veel meer meiden er klaar mee zijn. Moxie begint echt een eigen leven te leiden. Het is een fantastisch boek voor jonge meiden, dat laat zien dat je altijd een stem hebt en je niet bang hoeft te zijn om die te laten horen. Want er zijn vast meer mensen die er net zo over denken als jij! Binnenkort verschijnt mijn recensie van dit boek online. Ow ja: Moxie girls fight back!

Wat lees ik nu?

Terwijl ik dit zit te typen ligt mijn e-reader op mij te wachten, ik ga namelijk beginnen aan The exact opposite of okay van Laura Steven. Ik ben sinds kort lid van haar streat team en één van de voordelen is dat ik dus nu al dit boek mag lezen dat pas in maart uitkomt hoe tof is dat? Wat ook leuk is om te vermelden is dat Laura Steven één van de auteurs is die op Yalfest komt dit jaar! Het boek gaat over een meisje dat ontdekt dat er naaktfoto’s van haar online staan. Een erg actueel topic dus net als Moxie eigenlijk. Ik heb zo snel even de eerste pagina gelezen en ik vind het nu al super tof!

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga hierna waarschijnlijk een andere ARC lezen namelijk: More than we can tell van Brigid Kermmerer. Ik las vorig jaar Letters to the lost van deze auteur en ik vond dat een ontzettend mooi boek. Dus toen ik zag dat er een nieuw boek van haar was wilde ik die graag lezen. Hij stond op Netgally en ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en eens te kijken mijn aanvraag goedgekeurd zou worden en ik had geluk! Het boek gaat over Rev één van de personages uit Letters to the lost ( het boek is overigens een losstaand verhaal ) en Emma. Rev krijgt een bericht van zijn biologische vader en dat zet zijn wereld op zijn kop. Emma heeft een eigen game gemaakt maar wordt lastig gevallen door een Troll. de synopsis klinkt echt goed jongens! Dus ik kan niet wachten om ook in dit boek te duiken!

 

Dat was het weer voor mijn WWW van deze week, hoe ziet die van jou er uit? Laat het me weten in de comments!

 

Een gedachte over “WWWW Wednesday

  1. Ik las gisterenavond Covet van J.R.Ward uit. Dat was het eerste deel van The Fallen Angels-serie en ik was heel benieuwd of ik die even leuk zou vinden als The Black Dagger Brotherhood-reeks. Zo meteen hoop ik in Alter Ego te beginnen vermits ik zaterdag naar een leesclub over dat boek ga. Wat ik nadien ga lezen weet ik nog niet zeker. Alleszins één van de vele ongelezen boeken in mijn kasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.