De week van een boekenworm #3

Week 3 alweer,  ik vraag me soms echt af waar de tijd blijft! We hadden het best druk deze week maar ik ben hem weer doorgekomen! Laten we snel kijken wat ik deze week allemaal gedaan heb. ( ik heb helaas deze week geen foto’s het donkere weer maar ook de drukte zorgde ervoor dat dit helaas niet gelukt is. )

Maandag:

Werkdag, dus vroeg mijn bed uit. Dit went gewoon echt nooit! ik weet niet hoe het komt maar ik wordt altijd zo moe wakker als de wekker gaat. Maar goed ik sta op, sleep mezelf naar mijn werk. Dit loopt allemaal een beetje anders dan verwacht wat op zich niet erg is maar goed wel even aanpassen. Eenmaal thuis ben ik gewoon moe, maar daar zijn mijn meiden weer vol energie. Ik was vooral gewoon heel blij om ze weer te zien en knuffelen met die lieverds maakt mijn hele dag weer goed. Ik zie ook dat ik bij Netgalley een boek aan mag vragen namelijk The exact opposite of okay van Laura Steven. Dus die avond lees ik Moxie uit. En geloof me ook Moxie wil je graag lezen want wow wat een fantastisch boek! Daarna ga ik slapen.

Dinsdag:

Ook vandaag weer een wekker want Lotte moet gewoon naar school natuurlijk. Gelukkig vandaag iets minder moe. De ochtend verloopt rustig en ook de rest van de dag kabbelt een beetje voort. Al ben ik in de ochtend wel druk met bloggen en met het opruimen in huis. Ik merk dat ik het steeds fijner vind om toch een enigszins opgeruimd huis te hebben. Natuurlijk is het altijd rommelig met kinderen, er is nu eenmaal speelgoed en dat is helemaal prima. Maar een klein beetje orde in de chaos is wel fijn. Voor ik het weet is Lotte alweer thuis en zorg ik dat alles klaar is voor haar zwemles. Vandaag mogen we meekijken. Wat ben ik trots op mijn kleine meisje! Na de zwemles is het eten, in bad en naar bed voor de meiden. Altijd lekker druk zo’n avondspits. Ik plof dan ook moe op de bank als ze allemaal in bed liggen. Ik lees nog wat en ga redelijk op tijd naar bed.

Woensdag:

Vandaag zou Eline eigenlijk haar eerste oefendag hebben, maar helaas is de juf ziek. Dus we brengen Lotte naar school en gaan wat boodschappen doen. Ook gaan we met Sanne naar de dokter, omdat ze super slecht drinkt, mijn arme kleintje heeft een keelontsteking. Weer naar huis waar we even kunnen zitten en dan is het tijd om Lotte weer te halen en door naar de Ikea. we gaan kijken voor een tafeltje voor de meiden. We hebben het kastje met speelgoed naar boven gezet en er een tafeltje neer gezet. Zodat de meiden daar kunnen spelen en knutselen. Ook hebben we gekeken naar nieuwe bedden ( hoogslapers ) en nieuwe kledingkasten. Maar eerst moeten we de kamer verven. Weer thuis heb ik even een momentje van instorten. De drukte van de de afgelopen dagen haalt me een beetje in en ik moet even bijkomen. In de avond spelen we weer D&D en dat was echt heel erg fijn.

Donderdag:

Vandaag is de eerste dag dat we het echt even rustig hebben. Even niets te doen en gewoon genieten van de dag. De ochtend begint iets rommelig, maar ja mijn twee meiden kunnen niet met en zonder elkaar….Als Lotte naar school is wordt het al rustiger. De storm wordt steeds heftiger en Eline kijkt heerlijk films, want het is gewoon zo’n dag ik zit ondertussen . Ik kijk die middag ook een documentaire over ME en wow die hakt er wel even in. Aangezien één van mijn beste vriendinnen dit ook heeft. Ik lees vooral ook heel veel die dag en in de avond kijk ik de nieuwe Riverdale. Wow dat einde was wel creepy zeg!

Vrijdag:

Weer een werkdag vandaag en behoorlijk lange, want ik ga namelijk mee kijken bij een vervolgopleiding van één van mijn cliënten. De wekker gaat weer veel te vroeg en man wat voel ik me brak. Datgene wat Sanne had heeft mij nu ook bereikt geloof ik. Maar goed we gaan aan het werk, maar niet zonder kleerscheuren. Ik glij namelijk letterlijk uit in hondenpoep en mijn hele broek zit onder…..Lekker dit weer. Gelukkig kan ik een schone broek lenen van de moeder van een cliënt. Gelukkig alleen een kapotte knie, maar man wat haat ik dit! Ik ga door naar de volgende cliënt waar ik dus de rest van de middag blijf omdat ik mee ga naar de nieuwe school. Buiten wat schoolwerk, spelen we samen ook this or that wat erg leuk is. Daarna naar school en sluiten af bij de grote gele M. Eenmaal thuis duik ik even in bad en dan in bed. Ik kijk de nieuwe afleveringen van The big bang theory en lees The exact opposite of okay uit. Wow wat een boek zeg! Gelachen, gehuild en wow zo boos geweest ook om wat er gebeurde. Daarna heerlijk geslapen.

Zaterdag:

De meiden zijn weer eens logeren, nu alle drie dus ik heb een beetje uit kunnen slapen. Helaas werd ik wakker met een hoofd vol snot en een koortslip. Dus ja dat is weer een beetje jammer….Maar goed uiteindelijk ga ik uit bed, en tijdens mijn ontbijt kijk ik de Wayward Sisters aflevering, en wow ik ben echt zo onder de indruk van deze aflevering. Ik hoop echt zo dat deze spin off van de grond gaat komen want ik heb dit nodig! Daarna ga ik bloggen en lees nog wat. Al snel is het tijd om richting Utrecht te vertrekken waar ik afgesproken heb met een groep vriendinnen. Het is weer super gezellig. We gaan boek shoppen en heerlijk uit eten. De avond vliegt natuurlijk voorbij en voor ik het weet zit ik weer thuis. Ik kijk Wie is de mol? en moltalk en ga daarna naar bed. Helaas duurt het heel lang voor ik slaap.

Zondag:

Vandaag slaap ik een beetje uit en ben ik vooral heel druk. In de ochtend met wat bloggen en de bedden verschonen en in de middag ga ik boodschappen doen en de slaapkamers poetsen. Het was in ieder geval een druk dagje, ik kon ook nog mijn nieuwe owlcrate halen bij het postnl punt. Het uitpakken van deze box was weer een feestje want er zaten echt hele leuke dingen in! De complete unboxing komt aankomende donderdag online. Daarna eten, de meiden naar bed en toen viel ik uitgeput op de bank. Ik heb nog wat gelezen en tv. gekeken.

Wat heb jij afgelopen week gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.