WWW Wednesday #3

Wat heb ik gelezen, wat lees ik nu, wat denk ik hierna te gaan lezen? Allemaal vragen waar ik antwoord op ga geven in deze blogpost. Ik doe deze al een tijdje en ik vind het altijd leuk om hem in te vullen. Ik hoop natuurlijk dat jullie dit lezen en denken: Dat boek klinkt tof! Die wil ik ook wel lezen! Dus laten we snel beginnen met de blogpost!

Wat heb ik gelezen?

Als laatste heb ik het boek The exact opposite of okay van Laura Steven gelezen, dit is een ARC en dit boek komt op 10 april in het Nederlands uit en voor de Engelse lezers komt hij op 8 maart uit. Het gaat over Izzy die te maken krijgt met gelekte naaktfoto’s van haar online en de ellende die daar uit voortkomt. Ik moest even wennen aan Izzy ze is geen gemiddeld young-adult karakter maar het boek leest als een trein. Het zit vol girlpower en ik kan dit boek echt iedereen aanraden om te gaan lezen!

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik The cruel prince van Holly black, dit gaat over Jude zij is een mens en samen met haar tweelingzus en oudere zus die wel fey is groeit ze op in de wereld van de fey. Zij haten haar maar ze wil graag bij hen horen en doet er alles aan om geaccepteerd te worden. Ik ben nog niet zo heel ver in dit boek, maar ik moet zeggen dat ik hem tot nu toe heel erg tof vind! Het verhaal loopt lekker en als ik lees is het moeilijk om het boek weer weg te leggen. Zeker een aanrader dus. Ik weet helaas niet of dit boek vertaald gaat worden maar je kunt hem al wel in het Engels lezen.

Wat ga ik hierna lezen?

Dit blijft de moeilijkste….Ik ben echt een mood lezer dus het is heel erg afhankelijk van mijn mood wat ik ga lezen. Maar ik heb nog een ARC liggen en die ligt er al even namelijk More than we can tell van Brigid Kemmerer dit boek is een losstaand vervolg op Letters to the lost/ Brieven aan de duisternis van Brigid Kemmerer. Dit verhaal draait namelijk om de beste vriend van Declan, Rev. Ik ben echt heel benieuwd naar dit boek maar ik moet me er even toe zetten om het te gaan lezen. Dus ik denk dat ik dat boek ga lezen na mijn huidige boek.

Hoe ziet jouw WWW er uit deze week? Laat het me weten in de reacties.

3 gedachtes over “WWW Wednesday #3

  1. Ahh! Ik ben zo benieuwd naar The Exact Opposite of Okay, dat lijkt me echt een mooi boek. Ik heb gisteren Forest of a Thousand Lanterns uitgelezen en ik ga nu beginnen in Queens of Geek, hierna wil ik graag Hazel Wood gaan lezen 🙂

  2. Ik las eergisteren Rijk van Stormen en kijk nu echt reikhalzend uit naar de vertaling van Toren van Dageraad uit die normaal in februari verschijnt. Melissa heeft me al verwittigd dat ik me best schrap kan zetten. Momenteel lees ik Gezonder met Viv een kookboek dat bijna uit is en net als jij weet ik nog niet wat ik hierna ga lezen. Dat zal ik morgen wel kiezen of straks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.