Review Fangirl door Rainbow Rowell

Review Banner goed

Titel: Fangirl
Auteur: Rainbow Rowell
Pagina’s: 461
Taal: Engels

Het verhaal:

Cath and Wren are identical twins, and until recently they did absolutely everything together. Now they’re off to university and Wren’s decided she doesn’t want to be one half of a pair any more – she wants to dance, meet boys, go to parties and let loose. It’s not so easy for Cath. She’s horribly shy and has always buried herself in the fan fiction she writes, where she always knows exactly what to say and can write a romance far more intense than anything she’s experienced in real life. Without Wren Cath is completely on her own and totally outside her comfort zone. She’s got a surly room-mate with a charming, always-around boyfriend, a fiction-writing professor who thinks fan fiction is the end of the civilized world, a handsome classmate who only wants to talk about words …And she can’t stop worrying about her dad, who’s loving and fragile and has never really been alone. Now Cath has to decide whether she’s ready to open her heart to new people and new experiences, and she’s realizing that there’s more to learn about love than she ever thought possible …

( van goodreads )

Mijn review:

Ik heb echt me best gedaan dit boek niet te snel uit te lezen, ik vond het verhaal gewoon zo leuk dat ik niet wilde dat het zou eindigen. Eigenlijk zou ik review daar gewoon kunnen stoppen. Maar ja dan zou het geen review zijn, dus toch maar wat meer vertellen over dit boek. De titel alleen al sprak me heel erg aan, aangezien ik zelf ook een enorme fangirl ben ( Supernatural, laat me er niet over beginnen ik hou nooit meer op haha) en ik op dat moment dat ik het boek in de winkel zag ook op een Supernatural fangirl reisje was.

Nadat ik de achterkant gelezen had, heb ik er nog eens even over geslapen, maar ik wist het eigenlijk al meteen toen ik de boekenwinkel uitliep: Dit boek moet ik lezen! En zoals ik hierboven al gezegd heb, ik heb er echt mijn tijd voor genomen. Ik wilde het boek niet uitlezen en ik wilde ook niet dat het verhaal zou eindigen.

Ik kan dus met een gerust hart zeggen dat ik totaal geen spijt heb van de aanschaf van dit boek. Aangezien ik zelf ook een fangirl ben, herkende ik veel van mezelf terug in de hoofdpersonage. Net als zij ben ik ook nogal een eenling en spendeer ik veel tijd online in de fandom community. Sinds kort lees ik ook fanfiction en ben ik het zelf ook gaan schrijven.

Al met al is het verhaal gewoon ook heel leuk, een meisje in haar eerste jaar aan de universiteit, een meisje dat zichzelf eigenlijk het liefste opsluit in haar kamer en niemand toelaat. Voor mij was dit een fantastisch boek om te lezen dat me echt heeft gegrepen, en stiekem hoop ik dat er ooit nog een vervolg op komt!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: