Boek haul januari 2018

De eerste maand van 2018 zit er alweer op! Jeetje wat is dat hard gegaan, want het voelt nog maar als gisteren dat het 1 januari was. Ook deze maand voegde ik een aantal mooie boeken toe aan mijn collectie. Ik ga vanaf deze maand ook proberen om mijn digitale aankopen toe te voegen of ARC’s die ik gekregen heb. Maar goed laten we snel beginnen!

Ik won bij Zon en Maan het boek Stil van jou van Sophie Jackson en wat heel tof is, hij is ook nog eens gesigneerd!

Ik bestelde ook het boek De beer en de nachtegaal van Katherine Arden, ik heb al heel wat over dit boek gehoord en ik ben echt super benieuwd naar het boek!

Na het lezen van A shadow bright and burning bestelde ik meteen A poison dark and drowning van Jessica Cluess. Ik had verwacht dat ik hem al wel gelezen had nu maar dat is helaas nog niet het geval.

Ik kocht ook het boek They both die at the end van Adam Silvera, ik heb al veel over dit boek gehoord en ik ben er ook ontzettend benieuwd naar. Dus ik hoop hem snel te kunnen lezen.

ik kocht ook twee boeken waar echt een beetje girlpower inzit. Namelijk Moxie van Jennifer Mathieu, ik heb dit boek ook al gelezen en wow het is echt heel erg goed!

Een ander girlpower boek dat ik kocht was The nowhere girls van Amy Reed, ik heb hier een aantal booktubers over horen praten en ik moet zeggen dat ik echt heel erg nieuwsgierig ben naar dit boek.

Ook kocht ik Am I normal yet van Holly Bourne, deze heb ik ook bij een aantal bloggers en booktubers voorbij zien komen. Maar ik heb hem nog niet gelezen.

Bij de leesclub kon ik het niet laten om Under the pendulum sun van Jeanette NG mee te nemen. Dit boek ziet er prachtig uit en het verhaal lijkt me ook nog eens heel erg tof!

In zowel de owlcrate als de fairyloot zat het boek The cruel prince van Holly Black. Ik ben dit boek op dit moment dat ik het bericht aan het typen ben. Geloof me dit boek wil je lezen!

Ik kreeg ook drie ARC’s deze maand.

Als eerste kreeg ik The exact opposite of okay van Laura Steven, deze heb ik ook al gelezen en ik vond het boek ook echt super tof! Mijn recensie verschijnt nog deze week!

bron: Goodreads

Ook kreeg ik More than we can tell van Brigid Kemmerer

van: Goodreads

Tot slot ontving ik Broolynaire van Sarina Bowen, dit boek staat op mijn lijst om als volgende te gaan lezen. Ik ben er heel benieuwd naar. Ik heb deze auteur pas ontdekt maar ze klimt snel naar de top van mijn favoriete lijstje.

 

Welke boeken heb jij deze maand toegevoegd aan je TBR? En heb je één van bovenstaande boeken al gelezen en zo ja wat vond je er van?

4 gedachtes over “Boek haul januari 2018

  1. Pingback: De week van een boekenworm #5 | Het leven van een Boekenworm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.