Recensie: Brooklynaire van Sarina Bowen

Recensie: Brooklynaire van Sarina BowenBrooklynaire by Sarina Bowen
on 12 februari 2018
Genres: romance, contemporary
Pages: 452
Format: Kindle

A sexy new standalone from USA Today bestseller Sarina Bowen.

You'd think a billion dollars, a professional hockey team and a six-bedroom mansion on the Promenade would satisfy a guy. You'd be wrong.

For seven years Rebecca has brightened my office with her wit and her smile. She manages both my hockey team and my sanity. I don't know when I started waking in the night, craving her. All I know is that one whiff of her perfume ruins my concentration. And her laugh makes me hard.

When Rebecca gets hurt, I step in to help. It's what friends do. But what friends don't do is rip off each others' clothes for a single, wild night together.

Now she's avoiding me. She says we're too different, and it can never happen again. So why can't we keep our hands off each other?

Ik heb een ARC gekregen voor dit boek in ruil voor een eerlijke recensie.

Ik heb deze auteur pas ontdekt maar ze veroverd als snel een plaatsje een mijn lijstje van favoriete auteurs! Dus toen ik zag dat er ARC’s waren van dit boek gaf ik me meteen op! Ik had in eerste instantie niet door dat dit een deel uit een serie was, maar gelukkig is deze los te lezen.

Ik was natuurlijk super enthousiast toen ik het boek op mijn kindle zag verschijnen. Ik kon niet wachten om hem te gaan lezen! Zoals ook de voorgaande boeken van Sarina Bowen vloog ik ook door dit boek heen, want het verhaal is heerlijk en je wil gewoon weten of het een happy end heeft.

Ik vond de personages echt geweldig, ik vind het heerlijk om te zien dat een vrouwelijk personage niet perse een man nodig heeft om haar leven beter te maken. Maar ik ben aan de andere kant een sucker voor onbeantwoorde liefdes, want wat hoop je dan dat ze uiteindelijk samen komen op het einde!

Ik snap wel dat Rebecca wat terughoudend is hier in want ja haar positie is natuurlijk ook erg lastig in dit geval. Ik kan me voorstellen dat zie niet wil worden gezien als de secretaresse die het bed deelt met haar baas. Ik zou in haar geval hetzelfde denken. Maar ik vind dat dit in dit boek ook echt realistisch neergezet wordt. Ze wordt niet neergezet als een dom wicht dat zelf geen beslissingen kan nemen en maar als een hondje achter haar grote liefde aan hobbelt.

Ook Nate vond ik een heerlijk karakter, want ook bij hem zie je het conflict heel goed. Hij denkt niet bij zichzelf ik ben de grote man en elke vrouw wil me. Je ziet ook de moeite die het hem kost om tegen zijn gevoelens te vechten omdat hij zelf ook het gevoel heeft dat het de situatie juist moeilijker maakt.

Ik hou echt van dit soort boeken waarbij de relatie langzaam ontwikkeld en het niet meteen insta love is. Natuurlijk is er al snel een fysieke aantrekkingskracht maar de echte liefde groeit echt tussen deze twee personages. kortom als je houd van heerlijke romantiek, steamy scenes en twee toffe personages dan is dit een boek voor jou!

Er zitten behoorlijk steamy scenes in wat dit boek wel echt een boek maakt voor volwassenen! Ik ga ook zeker de rest van de serie lezen want dit boek vond ik heerlijk!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

31 januari 2018 at 07:10

In de tumbnail zag ik een hele sexy foto haha. Leuk boek!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek haul januari 2018

30 januari 2018

%d bloggers liken dit: