Wrap up Januari en TBR februari

Januari is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen! Dus tijd om even terug te kijken op wat ik gelezen heb deze maand. En dat is voor mijn doen best veel! Ik las namelijk maar liefst 8 boeken deze maand! Ik denk niet dat ik dat in februari weer ga redden maar ik kan het proberen natuurlijk! Laten we eerst eens kijken wat ik gelezen heb. Als ik al een recensie online heb staan kun je deze lezen door op de foto te klikken!

Als eerste las ik A shadow bright and burning, dit boek kreeg ik in mijn pakketje van de wonderland secret santa en wow ik vond dit boek echt heel tof! Ik heb deel twee dan ook al klaar liggen.

Vervolgens las ik Illuminea, dit boek had ik echt in een record tempo uit zeker voor zo’n dik boek. Maar ik kon het gewoon niet weg leggen. Ook hiervan ligt deel twee al klaar en deel drie komt binnenkort al uit!

Als derde las ik Hallowed ground van Rebecca Yarros, wat een boek weer. Dit is het laatste deel in de flight and glory serie en staat weer garant, voor een lach, een traan en een aantal steamy scenes.

In de Owlcrate van december zat het boek Foolish hearts, ook dit boek las ik deze maand. Ik vond het een heerlijk boek waar je echt doorheen vliegt.

Moxie ontving ik in januari en las ik ook in deze maand, wat een ontzettend leuk boek vol met girlpower!

Ik mocht als lid van het street team het boek The exact opposite of okay lezen, echt een aanrader dit en ik kan niet wachten tot ik deze auteur ga ontmoeten in april op Yalfest!

In de Owlcrate van januari zat het boek The cruel prince, ik had al heel veel gehoord over dit boek en ik kon dan ook niet wachten tot ik dit boek kon lezen! het is echt het wachten waard geweest want het is echt een heel tof boek. Nu wachten op het vervolg.

Tot slot las ik nog een ARC namelijk Brooklynaire van Sarina Bowen. Een heerlijk boek vol romantiek en een heerlijk verhaal waar je doorheen vliegt!

Een mooi lijstje gelezen boeken al zeg ik het zelf!

Dan nu mijn TBR voor de komende maand, ik vrees dat ik niet alle boeken kan lezen, gewoon omdat ik bang ben dat ik een beetje moeite ga krijgen met Nevernight. Maar wie weet, verras ik mezelf en lees ik ze allemaal!

Welke boeken staan op jouw TBR van de komende maand? En welke boeken las jij?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 februari 2018 at 08:34

Klinkt als een goede leesmaand met ook goede boeken! Ik ga Reign of the Fallen hopelijk ook deze maand lezen.2 februari 2018 at 08:11

Alter Ego is zooooo leuk, alvast veel leesplezier! Ik wil in februari sowieso Een onzeker licht en Hazelwoud lezen 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: