De week van een boekenworm #5

Februari is alweer begonnen,  voor mijn gevoel is het nog steeds januari haha. Maar goed de afgelopen week werd mijn tweede prinses 4, ging ze voor het eerst echt naar school en besloot de derde dat slapen echt niet nodig is…..kijk je mee?

Maandag:

Gisteren hadden we een super leuk feestje voor Eline en vandaag gaat helaas de wekker weer vroeg om te gaan werken. Ik heb op het werk een beetje het gevoel dat iedereen een nieuwjaarsdipje heeft. Maar goed ik moet eerlijk bekennen dat ik er zelf ook last van heb. Na het werk is het natuurlijk weer lekker druk thuis met de kids en ik moet eerlijk bekennen dat ik blij ben als ze allemaal weer op bed liggen. Ik kijk voor het eerst de serie The good doctor en ik vind hem echt super leuk. Dus heb ik weer een extra serie om te volgen. Ook lees ik mijn boek uit vandaag.

Dinsdag:

Ik hoef niet te werken, maar dat betekend niet dat ik er niet vroeg uit hoef haha. Dus ik sleep mezelf een beetje uit bed en ga dan samen met de kinderen naar beneden. Vandaag is het dan echt zover, vandaag wordt Eline echt 4 jaar! Ik wilde eigenlijk heel graag met haar een stukje taart gaan halen, maar helaas was het super slecht weer. Dus we genieten zo maar een beetje van elkaar. Ik probeer te beginnen in Nevernight maar ik kom er niet echt in en besluit te wachten tot die avond mijn nieuwe boek binnenkomt: Reign of the fallen. Natuurlijk hebben we weer zwemles en na de zwemles is het eten, in bad en naar bed voor de meiden. Ik doe die avond niet heel veel, ik kijk wat tv. en ik lees wat.

Ik vind de cover echt prachtig!

Woensdag:

Vandaag is het dan zover Eline gaat nu echt naar school! Ze heeft er gelukkig heel veel zin in. We brengen de meiden naar school en gaan daarna met nog maar één kindje wat boodschapjes doen. De rest van de ochtend vliegt echt voorbij! Voor we het weten is het tijd om de kids weer op te halen en is het weer een gezellig drukke middag. Ik probeer nog wat te lezen maar mijn concentratievermogen is heel laag helaas. Die avond spelen we D&D, we hebben er twee nieuwe party members bij en het is een gezellige avond.

Donderdag:

Ik ben brak, ik ben moe en ik baal dat ik op de eerste hele dag dat Eline naar school ga me zo slap voel. Helaas besloot Sanne dat in de nachte slapen niet echt nodig is dus heb ik de halve nacht met haar opgezeten. Slaapdronken ga ik de ochtend door en doe ik wat aan de was.Ik zou graag willen lezen maar daar ben ik eigenlijk echt te moe voor, dus ik kijk wat series, de nieuwe aflevering van Riverdale ( dat einde!!! ) en de eerste twee afleveringen van seizoen drie van How to get away with murder. Ik zou eigenlijk het liefste wakker willen blijven maar in de middag wint de slaap het. Ik slaap niet lang en als ik wakker ben voel ik me echt beroerd. Al snel daarna komen de meiden weer thuis en is het gedaan met de rust haha. Ik ga die avond vroeg naar bed, ik kijk een aflevering Ghost hunters voor het eerst en ik vind het fantastisch en val daarna in slaap. Helaas wil Sanne ook vandaag niet slapen maar manlief neemt haar mee naar beneden en ze ligt er voor 12 uur weer terug in en slaapt.

Mijn februari TBR….hopelijk lees ik er in ieder geval iets van uit

Vrijdag:

De dag begint anders dan andere werkdagen want ik hoef namelijk niet zo vroeg te beginnen vandaag. Ik ga dus eerst mee de meiden naar school brengen. Super leuk natuurlijk en de meiden genieten er ook van dat mama mee gaat. Daarna is het tijd om te gaan werken, het lijkt wel of de dag een beetje vooruit kruipt maar uiteindelijk ga ik dan toch naar huis. Eenmaal thuis is het ook meteen weer lekker hectisch maar dat ben ik inmiddels wel gewend. Na het eten mogen de meiden wat langer wakker blijven en komen Emmy en haar man om Spiderman te kijken. Deze film hadden ik en mijn man allebei nog niet gezien. Ja ik weet het we moeten ons schamen…..Maar ja hij is dus heel leuk! Die nacht besluit Sanne wederom niet te willen slapen. Ik en mijn man hebben afgesproken dat hij zaterdag mag uitslapen en ik zondag. Hij besluit dus met Sanne naar beneden te gaan, en gaat de volgende ochtend terug naar bed om wat bij te slapen.

Zaterdag:

Ik heb vandaag de vroege dienst haha, ik ga met de meiden naar beneden en we starten de dag rustig op, heerlijk in pyjama. De meiden verruilen hun pyjama de hele dag niet voor kleding, maar ik wel want vanmiddag komt mijn beste vriendin langs! Als wij bij elkaar komen is het geen minuut stil haha. We kennen elkaar al 19 jaar! Dus ja behoorlijk dikke vriendinnen dus! We hebben voor de avond pizza besteld lekker makkelijk en na het eten gaan de meiden in bad en naar bed. Ik kijk die avond naar Wie is de mol en Moltalk en zie mijn mol gewoon afvallen, hier moet ik even van bijkomen hoor! Daarna ga ik naar bed, maar Sanne verschijnt weer in de nacht……Ik ga een tijdje met haar naar beneden en we slapen samen wat op de bank. Als ze huilend wakker wordt ga ik met haar naar boven voor een schone luier en neusspray want haar neusje zit helemaal dicht. Mijn man neemt het van me over wat super lief is! Ik kruip mijn bed weer in en ga slapen. Ow ja en ik kom er achter dat ik nu al gefaald heb met mijn Instagram challenge……Rot licht zorgt ervoor dat ik geen foto’s kan maken.

Zondag:

Ik mag vandaag uitslapen en dat doe ik ook, want ik heb het echt even heel hard nodig. Ik sta op met knallende hoofdpijn helaas.

Wat las ik deze week:

ik ben nog steeds bezig in Reign of the fallen en More than we can tell. Het was een slechte leesweek helaas.

Wat plaatste ik deze week op mijn blog?

Mijn januari book haul
Recensie van Brooklynaire
Mijn Wrap up van januari
Recensie van The exact opposite of okay

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 februari 2018 at 11:46

Leuk om te lezen! 🙂 En van harte met Eline! 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: