Top Ten Tuesday 1

Ik heb deze al op vele blogs voorbij zien komen, maar ik heb er zelf nooit aan mee gedaan. Maar nu heb ik besloten ook hier aan mee te doen. TTT is oorspronkelijk ontstaan bij The broke and the bookish in 2010 en daarna in januari 2018 overgenomen door That artsy reader girl. 

Elke week is er een ander topic waar je een top tien voor maakt. Deze week is dat:  Books That Have Been On My TBR the Longest and I Still Haven’t Read

Ik vind het heel moeilijk om te zeggen welke boeken er echt het langste op mijn TBR staan dus ik ga proberen om een goede top tien samen te stellen. Deze week zal hij helaas nog niet veel foto’s bevatten maar daar hoop ik vanaf volgende week verandering in te brengen.

 1. De Raven cycle van Maggie Stiefvater. Deze hele serie ligt al een tijdje in mijn boekenkast, deel één heb ik een hele tijd geleden al gelezen maar ik ben nooit verder gegaan. Dit wil ik overigens wel!
 2. Sinner ook van Maggie Stiefvater. Ik was echt fan van de Wolves of Mercy falls serie en dit is een spin off hiervan.
 3. Vicious van V.E. Schwab alhoewel ik niet het idee heb dat hij er al heel lang opstaat is het wel een boek dat ik al heel lang wil lezen. Zeker omdat er als het goed is een tweede deel uitkomt dit jaar.
 4. Tell me three things van Julie Buxbaum dit boek heb ik gehad van een vriendin en ik moet tot mijn spijt bekennen dat ik hem nog steeds niet heb gelezen.
 5. Deel 3 t/m 5 van de lux serie van Jennifer L. Armentrout. Hoewel ik de eerste delen al wel gelezen heb ben ik nog niet toegekomen aan de rest.
 6. The only thing worse than me is you van Lily Anderson, dit boek ligt ook al een tijdje op mijn TBR. Ik heb deze gekocht samen met een vriendin maar tot nu toe ben ik er nog niet aan toe gekomen om hem te lezen.
 7. De Percy Jackson serie van Rick Riordan, ja deze schaam ik me misschien ook wel een beetje voor want ik wil hem echt heel graag lezen. Maar tot nu toe geef ik nieuwe boeken steeds voorrang.
 8. De rest van de fallen kingdoms serie van Morgan Rhodes, ik vond de eerste twee boeken fantastisch maar ik moet de rest nog steeds lezen.

  De rest moet ik zelfs nog aanschaffen!
 9. Riders van Veronica Rossi al is deze nog niet lang uit, maar ik wil hem echt nog lezen maar telkens krijgt een ander boek weer voorrang.
 10. Twelve kings van Bradley P. Beaulieu, ik heb dit boek ooit eens in een opwelling gekocht maar nog steeds niet gelezen.

Pfff wat een hoop ongelezen boeken nog! Welk boek heb jij al heel lang op je TBR liggen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

6 februari 2018 at 20:13

The Raven Cycle boeken en Percy Jackson zijn echt super. Denk echt dat je die wel heel leuk gaat vinden. 😀 Maar ik snap het voorrang geven van nieuwe boeken. Dat doe ik ook heel vaak haha.11 februari 2018 at 10:40

Ik vind het echt leuk om deze TTT bij anderen te lezen. Onlangs was ik me aan het afvragen hoelang bepaalde boeken al ongelezen in mijn kast staan. Ik wist al vrij snel welk boek er het langste stond maar schrok toch even van het aantal jaren … 16 en misschien zelfs 17 jaar maar dat kan ik natuurlijk controleren door de publicatiedatum op te zoeken. Alleszins heel confronterend om te zien dat ik na al die jaren er nog steeds niet aan ben toegekomen én er momenteel ook echt geen zin in heb om Alle verhalen van Roald Dahl te lezen. Misschien moet ik gewoon af en toe eens één van die verhalen lezen.  annabel
  11 februari 2018 at 19:27

  Ik ben ook niet zo goed in het lezen van verhalenbundels. Ik raak dan toch snel verveeld. Maar zo af en toe een verhaal is wel een goed idee.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #4

7 februari 2018

%d bloggers liken dit: