WWW Wednesday #4

Wat heb ik gelezen, wat lees ik nu, wat denk ik hierna te gaan lezen? Allemaal vragen waar ik antwoord op ga geven in deze blogpost. Ik doe deze al een tijdje en ik vind het altijd leuk om hem in te vullen. Ik hoop natuurlijk dat jullie dit lezen en denken: Dat boek klinkt tof! Die wil ik ook wel lezen! Dus laten we snel beginnen met de blogpost!

Wat heb ik gelezen?

Het laatste boek dat ik uitgelezen heb is More than we can tell van Brigid Kemmerer, dit boek is een ARC die ik via Netgalley heb mogen lezen. Het is een losstaand vervolg op Letters to the lost en wow wat is het een prachtig boek! Ik heb het boek echt verslonden zo goed was het. Het is dus een echte aanrader hij komt uit op 6 maart, nog even geduld hebben dus!

bron: Goodreads

 

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik het boek Reign of the fallen, het is een boek over doden, necromancers, zombies en ja het is ook een beetje goor af en toe. Maar ja wat verwacht je van een boek over zombies? Ik hoop in ieder geval deze week dit boek ook echt uit te kunnen lezen want ik ben er al even mee bezig. Niet omdat het niet tof is, maar het was gewoon even heel druk!

Wat ga ik hierna lezen?

Hierna ga ik beginnen aan Nevernight! Want dit boek lezen we voor de leesclub dus ik wil hem zeker op tijd uit hebben. Ik was er vorige week al even aan begonnen maar om eerlijk te zijn pakte het boek me niet zo. Maar na een goede tip van Emmy denk ik dat hier wel eens verandering in zou kunnen komen! Dus ik kijk er naar uit om te beginnen aan dit boek!

Hoe ziet jouw WWW er uit deze week? Laat het me weten in de reacties.

2 gedachtes over “WWW Wednesday #4

  1. Oh, ik ben benieuwd wat je van Nevernight gaat vinden. Ik las De Graces van Laure Eve en ben nu toe aan de laatste bladzijden van Hunted van Meagan Spooner. Waarschijnlijk ga ik hierna even iets helemaal anders lezen. Een romantische thriller van Nora Roberts of Krentz of misschien een grappig romantisch verhaal van Jill Shalvis.

    • Eerlijk gezegd kan ik echt niet in Nevernight komen. Ik denk dat ik het een super tof boek kan vinden, maar gewoon niet op dit moment. Ik lees nog wel af en toe een hoofdstuk maar het pakt me nog niet zo goed dat ik hem niet meer weg wil leggen helaas. Wisselen van genre is wel heel erg goed inderdaad, dat zorgt ervoor dat je blijft lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.