Book blogger hop #3

Sinds vorige week doe ik mee met de book blogger hop die georganiseerd wordt door: Ramblings of a coffee addicted writer. Elke week verschijnt er op vrijdag een nieuwe stelling, je hebt dan tot de donderdag erna om hier iets over te schrijven op je blog. De stellingen worden aangedragen door andere bloggers wat het extra leuk maakt. De stelling van deze week is:

 What authors have you met and where?

Wat een leuke vraag, ik hoop dat ik ze nog allemaal een beetje onthouden heb…..

Oké de allertofste ontmoeting voor mij was natuurlijk met Sarah J. Maas! Ik ging hiervoor met een hele groep meiden speciaal naar Londen. Zoals jullie wel weten is zij mijn all time favorite en ik had het er dan ook graag voor over. Hoewel het best een beetje een gehaaste ontmoeting was, vond ik het wel echt heel erg gaaf! Helaas heb ik geen foto met haar maar de herinnering is wel fantastisch.

Mijn aller eerste ontmoeting met een auteur was overigens met Maggie Stiefvater. zij is echt ontzettend lief ik en was heel zenuwachtig! Uiteindelijk kreeg ik het tweede deel van de wolves of mercy falls gesigneerd mee!

Natuurlijk heb ik ook een aantal toffe auteurs ontmoet bij Yalfest! Onder andere: Becki Albertalli, Ransom Riggs, Veronica Rossi, Tahereh Mafi, Leslie Livingston, Gena Showalter en nog veel meer! Ook dit jaar staan er weer een hoop toffe auteurs op het programma.

Een andere hele toffe auteur vond ik Leigh Bardugo, ik vind haar boeken fantastisch en haar ontmoeten was dan ook heel erg gaaf!

Tot slot wil ik nog Kristen Cicarelli benoemen want haar boek Iskari vond ik echt fantastisch. Hierdoor mocht ik bij de speciale meet&greet komen van Blossom Books en wat was dat gaaf zeg!!!

Ik heb nog wel meer auteurs ontmoet maar dit waren wel de hoogtepunten vond ik zelf. De foto’s bij dit artikel zijn allemaal van de gesigneerde boeken die ik heb.

Welke auteurs heb jij ontmoet? En welke auteur was jouw favoriet?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

10 februari 2018 at 16:31

Wat gaaf zoveel gesigneerde boeken! Ik heb nog nooit een schrijver ontmoet helaas. Misschien komt dat ooit nog 🙂    annabel
    11 februari 2018 at 19:28

    Komt vast nog wel een keer! Ik heb de meeste auteurs ook pas in de afgelopen 3 jaar ontmoet. Daarvoor hield ik evenementen niet in de gaten en was ik ook veel te verlegen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: