De week van een boekenworm #6

Ook de eerste week van februari zit er alweer op, de week dat Eline voor het eerst een hele week naar school ging en dat ik naar de laatste fifty shades film ging. Kijk je weer mee naar wat ik deze week allemaal gedaan heb?

Maandag:

Eigenlijk is de maandag gewoon niet zo bijzonder, het is namelijk gewoon een werkdag en ik doe dan ook niet veel bijzonders. Ja ik werk natuurlijk haha. Ik probeer ook vandaag weer wat te lezen, maar om de een of andere reden wil het gewoon niet zo. Maar goed ik ga dus maar op tijd naar bed en probeer op tijd te gaan slapen, al lukt dit ook niet echt geweldig. Pfff is de week alweer voorbij?

Dinsdag:

Vandaag ben ik de hele dag alleen met Sanne en om heel eerlijk te zijn is dat best even lekker. In de ochtend poets ik en ben ik bezig met bloggen. Heerlijk de rest van de week staat mijn blog klaar. Ik kijk wat series, ik lees wat en natuurlijk knuffel ik heel veel met Sanne want daar heb ik nu weer tijd voor. Al snel zijn ook de andere meiden weer thuis en is het haasten om weer op tijd bij het zwembad te zijn. Lotte vindt haar zwemles gelukkig echt heel leuk dus dat scheelt enorm. Ik lees tijdens de zwemles wat in mijn boek ( we mogen niet elke les blijven kijken ) en daarna aankleden en snel weer naar huis om te eten. Die avond kijk ik vier handen, maar is het vooral erg onrustig. Zowel Eline als Sanne zijn wakker. Mijn man neemt Sanne voor zijn rekening en ik laat Eline bij mij in bed slapen. Niet mijn meest favoriete oplossing maar ja ik vind slaap nu eenmaal ook erg belangrijk.

Woensdag:

Vandaag heb ik een moeder dochter dag, ik ga de hele dag met mijn eigen moeder op pad. Eerst brengen we de meiden naar school, want dat vinden ze gezellig als oma mee gaat. Daarna vertrekken we richting Eindhoven, we beginnen met een lekker warm drankje en gaan dan shoppen. Natuurlijk ook een hoop voor de meiden, maar ook wel voor onszelf. Wel lunchen lekker en gaan ook nog naar de boekwinkel. Daar drinken we ook nog wat en lees ik mijn boek uit! Na de boekwinkel gaan we even snel onze aankopen naar de auto brengen en dan naar La cubanita om lekker te eten. We sluiten de avond af met de ladienight voor de laatste Fifty shades film. Een super leuke dag dus! Al vond ik de film een beetje tegenvallen.

Donderdag:

Oké mijn bed uitkomen is een beetje moeilijk….maar ik sleep mezelf eruit en als de meiden naar school zijn kruip ik lekker op de bank en kijk serie. Ik heb gewoon even geen zin in lezen. Als ik uiteindelijk toch mijn boek op pak merk ik dat ik er lastig in kom. Ik leg het heel makkelijk weer aan de kant. Helaas is mijn moeder die avond ziek op haar verjaardag en hoewel ze snel even langs komt om de meiden te zien gaat ze snel weer naar huis. Ik doe die avond eigenlijk weinig, ik kijk wat tv. en ga dan naar bed.

Vrijdag:

Ik begin vandaag wat later, dus ik kan de meiden eerst naar school brengen. Super leuk al die kinderen die verkleed zijn. Carnaval is begonnen, Ik moet bekennen dat ik Carnaval helemaal niks aan vind, maar goed de kinderen vinden het gezellig. Ik heb maar een kort dagje en lunch ook weer met de meiden, ik merk dat Eline aan het einde van de week echt toe is aan weekend. Ze is wat moe en kribbig en dat is soms echt niet fijn voor ons allemaal. Die avond is er weer een hoop gedoe met het naar bed gaan en ik ben een beetje bang dat ze weer niet wil gaan slapen. Maar gelukkig doet ze dat wel. Ik kijk de nieuwe afleveringen van The big bang theory en ga daarna naar bed. Ik probeer nog wat te lezen maar het boek pakt me nog steeds niet.

Zaterdag:

Om 5 uur begint Lotte te zingen, rond half 7 zit ik met een slaaphoofd en drie meiden beneden……Op dit soort ochtenden vraag ik me soms af waar ik aan begonnen ben met drie kinderen haha. Nou ja ik denk dat ik gewoon de pech heb dat ik kinderen heb die echt niet uitslapen en 6 uur gewoon een prima tijd vinden in het weekend……. Als alle kids gegeten hebben en ik ook eindelijk besluit ik niet meer verder te gaan in mijn huidige boek. Hoewel ik nog steeds geloof dat ik dit een goed boek ga vinden, is het gewoon geen boek voor nu en ik heb geen zin in een leesdip. Ik ga eerst nog wat bloggen terwijl de meiden spelen.

Zondag:

Vandaag ga ik naar Utrecht voor een high tea met een groep vriendinnen. Maar eerst is het tijd om even flink te bloggen. Nou ja vooral foto’s maken. Dat heb ik dan ook gedaan en in ieder geval wat posts in kunnen plannen voor deze week. Maar niet zoveel als ik gewild had. Mijn man bood aan me naar Utrecht te brengen en dat leek me wel fijn dus dat aanbod heb ik aangenomen. Eenmaal daar was het natuurlijk meteen gezellig, maar ik had eigenlijk ook niet anders verwacht. We hebben een super gezellige middag gehad en de gespreksonderwerpen waren weer euhm….ja zoals we van ons gewend zijn haha. Ik denk dat degene die ons bediend heeft, een hele hoop te vertellen heeft gehad thuis haha. Na de high tea gingen we nog even naar de boekwinkel en ik kocht een nieuw boek. Daarna zijn we weer naar huis gegaan en heb ik nog even wat laatste puntjes aangepast aan blogposts. Ik heb heerlijk de luizenmoeder gekeken en ik ben begonnen in het boek The daughter of the pirate king. Het was een heerlijke dag die jammer genoeg veel te snel voorbij is gegaan.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

15 februari 2018 at 13:46

Het blijft toch wel jammer dat net de leuke dagen zo snel voorbij vliegen hé. Deze maandag had ik zelf ook een leuk én lekker bijpraat-afspraakje – inclusief High Tea – en die middag was weer in een flits voorbij. Gelukkig blijven de herinneringen wat langer hangen. (het extra gewicht moet wat mij betreft dan weer niet blijven hangen 🙂 )Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: