TTT tuesday: : Love Freebie (Romances, swoons, OTPs, kisses, sexy scenes, etc.)

Ik heb deze al op vele blogs voorbij zien komen, maar ik heb er zelf nooit aan mee gedaan. Maar nu heb ik besloten ook hier aan mee te doen. TTT is oorspronkelijk ontstaan bij The broke and the bookish in 2010 en daarna in januari 2018 overgenomen door That artsy reader girl. 

Ik vind het thema deze week een beetje vaag, dus ik ga inderdaad maar voor een top tien van boeken met mijn favoriete romance of sexy scenes. Dus laten we snel beginnen! Dit bericht kan spoilers bevatten!

  1. Op nummer 1 staat voor mij A court of mist and fury van Sarah J. Maas. Ik vraag me af of er iemand is die dit boek nog niet gelezen heeft. Behalve mensen die dit niet willen lezen natuurlijk. Maar ik hou van de romance in dit boek!
  2. Op nummer 2 staat de Flight & Glory serie van Rebecca Yarros. Ik kan geen favoriet koppel kiezen en ik vind buiten de romance de sexy scenes ook echt geweldig in dit boek! Ik kan niet wachten om meer te lezen van deze geweldige auteur.
  3. Ik wil niet spoileren maar een bepaald koppel uit Throne of glass, iedereen die helemaal bij is met de boeken weet denk ik wel wie ik bedoel. Ik geniet echt van hun momenten samen!
  4. Levi en Cath uit Fangirl, wat zijn die ontzettend schattig samen!
  5. Simon en zijn liefde uit Simon vs. the homo sapiens agenda, ik ga niet verklappen wie het is, want misschien zijn er mensen die dit nog niet weten. Maar hun relatie is gewoon echt super schattig.
  6. Eliza and her monsters, ook hier ga ik niks verklappen voor degene die het boek niet gelezen hebben. Het is misschien niet altijd de beste relatie, maar wel heel realistisch en dat maakt het goed.
  7. Foolish hearts, ik vond de romance in dit boek is ook weer heerlijk. Ik geniet van boeken die een mooie slow burning romance hebben. Want dat soort boeken voelen voor mij het meest realistisch.
  8. Jamie en Clare uit Outlander, wat een romance is dat he! De liefde tussen die twee en de steamy scenes! Ja ik word er blij van!
  9. Tower of dawn, daar zit ook een hele mooie romance in! Ook hier wordt hij mooi opgebouwd en ik hou daar gewoon echt van.
  10. Daemon en Katy, ik hou er van. Is het perfect? nee dat denk ik niet. maar ik kan wel enorm genieten van hun interacties.

Wat is jouw favoriete romance in een boek?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

13 februari 2018 at 17:19

Fangirl is one of the next books I’m reading and it’s been getting a lot of love today. Sarah J. Maas is also on my TBR.

Here is our Top Ten Tuesday. Thanks!18 februari 2018 at 10:42

Het eerste romantische fantasyboek waar ik aan dacht was Outlander (<3 Jamie Fraser) maar Hof van Mist en Woede en Rijk van Stormen zouden vervolgens aan de beurt komen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #5

14 februari 2018

%d bloggers liken dit: