Monthly Monday book shelfie: Februari

 

Elke tweede maandag van de maand organiseert Kwante op haar blog Kwante in Wonderland de Monthly Monday Book Shelfie. Super leuk en ik doe hier dan ook graag aan mee. Ook deze heb ik wat laten versloffen maar dit jaar ga ik er weer tegenaan! Wat is de bedoeling?

  • Elke maand verzint ze een nieuw topic!
  • Je verteld kort over je gekozen boek!
  • Hoe kom je er aan?
  • Las je het al?
  • Wat vond je er van of wat verwacht je er van?
  • En je maakt natuurlijk een mooie book shelfie, ofwel foto van de boeken in je kast.

Het thema deze maand is:  Je meest romantische boek

Ik vond deze best lastig omdat ik eigenlijk niet heel veel romantische boeken lees. Maar ik heb gekozen voor:

In het kort over dit boek:

Dit boek gaat over Juliet en Declan, Juliet laat brieven achter op het graf van haar overleden moeder. Declan werkt daar als onderdeel van zijn taakstraf en vind de brieven. Hij besluit terug te schrijven, ze weten dus niet van elkaar wie ze zijn maar er ontstaat wel een band. Meer verklap ik niet over dit boek want ik wil eigenlijk gewoon dat iedereen dit boek gaat lezen!

Hoe kom ik er aan?

Ik heb het boek zelf gekocht, ik zag het voorbij komen bij goodreads en toen ik de beschrijving las was ik meteen verkocht. Ik wist dat ik dit boek heel graag wilde lezen.

Heb ik het al gelezen?

Ja ik ben hem meteen gaan lezen toen ik hem binnen kreeg. Ik heb er helaas door een blogdip geen recensie van geschreven voor mijn blog.

Wat vond ik er van of wat verwacht ik ervan?

Ik vond het echt een prachtig verhaal, ik hou van secret romance boeken. Dat soort boeken zijn altijd goed voor mij. Soms weet je niet wie één van de secret lovers is en ga je mee raden en soms weet je het wel en is het leuk om te zien als de personages bijvoorbeeld een interactie hebben met elkaar zonder dat ze van elkaar weten dat ze elkaar brieven/e-mails of wat dan ook zenden.

Wat is jouw ultieme romantische boek? Laat het me weten in de reacties.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

12 februari 2018 at 20:27

Ik ben best benieuwd naar dit boek, twijfel al een tijdje erover! Ben bang dat ik hem te zielig vind?18 februari 2018 at 10:26

Ik heb er weer enkele opgespaard de afgelopen maanden en deel er morgen meteen drie in één keer. Gelukkig heb ik niet te lang moeten nadenken over de drie boeken. Het viel me trouwens ook weer op dat ik echt van elk boek in mijn kast kan zeggen waar het vandaan komt. Ze hebben echt elk hun eigen verhaal. Twee zelfs 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: