WWW Wednesday #5

Wat heb ik gelezen, wat lees ik nu, wat denk ik hierna te gaan lezen? Allemaal vragen waar ik antwoord op ga geven in deze blogpost. Ik doe deze al een tijdje en ik vind het altijd leuk om hem in te vullen. Ik hoop natuurlijk dat jullie dit lezen en denken: Dat boek klinkt tof! Die wil ik ook wel lezen! Dus laten we snel beginnen met de blogpost!

Wat heb ik gelezen?

Het laatste boek dat ik uitgelezen heb is Daughter of the pirate king van Tricia Levenseller, ik had dit boek vorig jaar al in de owlcrate en hoewel ik er wel even aan begonnen was denk ik dat ik een ander boek binnen heb gekregen wat ik graag wilde lezen. Maar aangezien deel twee binnenkort op de mat valt leek het me slim deel één eens te gaan lezen. En wow wat een tof boek! Ik kan hem echt iedereen aanraden! Het is zoals op de cover staat een boek over een vrouwelijke Jack Sparrow, het boek heeft humor, spanning en tja piraten!

Wat lees ik nu?

Ik heb wederom Nevernight opgepakt, ik heb een beetje een haat liefde verhouding met dit boek. Ik wil het wel lezen, maar ook weer niet….Gisteravond dacht ik nog ja ik ga nu verder! Nu twijfel ik weer of ik niet in het boek moet beginnen wat ik hierna heb klaarliggen. Het pakt me gewoon niet zo goed.

 

Wat ga ik hierna lezen?

Ik kocht laatst het boek Markswoman en deze lijkt me gewoon ontzettend tof dus ik gok dat ik deze hierna ga lezen! Het gaat over bad ass vrouwen en daar hou ik van!

Hoe ziet jouw WWW er uit deze week? Laat het me weten in de reacties.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

18 februari 2018 at 13:00

Ik las eergisteren Animal Magnetism van Jill Shalvis en begon gisterenavond in Soulless van Gail Carriger (dat wist je natuurlijk al). Waarschijnlijk lees ik hierna een boek van Nora Roberts omdat ik genres wat probeer af te wisselen en omdat er nog een tweetal ongelezen boeken van haar in de kast staan.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: