Book blogger hop #4

Sinds kort doe ik mee met de book blogger hop die georganiseerd wordt door: Ramblings of a coffee addicted writer. Elke week verschijnt er op vrijdag een nieuwe stelling, je hebt dan tot de donderdag erna om hier iets over te schrijven op je blog. De stellingen worden aangedragen door andere bloggers wat het extra leuk maakt. De stelling van deze week is:

Have you ever found yourself acting like a favorite character in a novel? If so, which one?

Eigenlijk heb ik dat niet echt, ik denk dat dit ook een beetje komt omdat ik veel young-adult lees en ik zelf al lang geen young-adult meer ben. Maar ik kan me natuurlijk wel vinden in bepaalde personages. Zoals bijvoorbeeld Cath van Fangirl want ja laten we eerslijk zijn, al ben ik 80 dan ben ik waarschijnlijk nog een enorme fangirl haha.

Een personage waar ik me ook echt wel in kan vinden is Eliza van Eliza and her monsters. Vooral helaas haar gedeelte waar ze worstelt met haar mentale gezondheid.

Ik denk dat dit het wel is, ik zou zo geen andere personages weten. Merk jij wel eens dat je je gaat gedragen als een favoriet personage of misschien net zoals ik trekjes hebt van een bepaald personage? Laat het me weten in de reacties!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

18 februari 2018 at 13:58

Ik herkende me echt super hard in Maddie, het vrouwelijk hoofdpersonage uit het eerste Lucky Harbor boek van Jill Shalvis. Zij vertoonde echt zoveel karaktertrekjes en gewoonten die ik ook heb. Ze struikelde nogal makkelijk, legde alles vast in lijstjes, kon moeilijk weerstaan aan lekker eten, bemiddelde tussen mensen omdat ze niet van ruzie houdt, was vrij onzeker, kon soms niet uit haar woorden komen en begon tegelijkertijd te ratelen wanneer ze zenuwachtig was. Een klein beetje creepy om zoveel van jezelf in een fictief personage te herkennen maar meteen ook de reden waarom ik zo veel van dat boek hou.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: