De week van een boekenworm #7

Ik heb het gevoel dat dit jaar nog sneller gaat dan vorig jaar! Maar goed dat komt misschien wel omdat ik drie prachtige kids heb die ik elke dag weer zie groeien. Deze week is het carnavalsvakantie en gaan we naar Disney, lees je snel mee?

Maandag:

Hoewel de kids vakantie hebben moet ik gewoon werken. Het vervelende is dat we wat boodschappen nodig hebben, maar ja het is carnaval en heel veel winkels zijn gewoon dicht. Gelukkig vinden we tussendoor even tijd, doen een snelle boodschap en gaan weer aan het werk. In eerste instantie zouden de meiden vanavond gewoon thuis slapen maar we werden uitgenodigd voor een bioscoop bezoekje en mijn ouders wilde wel oppassen. Dus dat was mooi meegenomen. We zijn naar het laatste deel van The maze runner geweest en ik vond hem erg leuk! Eenmaal weer thuis lees ik nog een paar bladzijdes en ga ik dan slapen.

Dinsdag:

Tja we kunnen uitslapen, maar natuurlijk ben ik gewoon om 7 uur wakker met een stevige hoofdpijn. Ik besluit er wat voor in te nemen en ga dan meteen weer terug naar bed in de hoop dat ik de hoofdpijn weg kan slapen. Helaas is dit niet het geval, ik ga toch maar even naar beneden, wat eten en daarna even douchen en aankleden. Tijdens het eten blog ik wat en wordt de hoofdpijn steeds erger. Uiteindelijk moet ik er aan overgeven en ga ik naar bed, ik ben er op een gegeven moment gewoon misselijk van. Ik slaap wat, maar het gaat niet weg, ik vraag een vriendin die veel last heeft van Migraines om tips en zij geeft mij de tip om bepaalde medicatie te nemen en toch nog even te rusten. Dat doe ik dus maar, ik ben blij met ons rolluik zodat het goed donker is en na een paar uurtjes slaap wordt ik wakker met een stuk minder hoofdpijn! De meiden zijn inmiddels ook weer thuis en we gaan het avondritueel af. Ik neem nog wat extra’s in voor de hoofdpijn die er nog zit en zo hoop ik dat ik de dag erna nergens last meer van heb. Ik lees ook mijn boek uit en wat was hij leuk!!!

Woensdag:

Tja het mag dan vakantie zijn, maar de meiden trekken zicht hier niets van aan, ze zijn gewoon super vroeg wakker. We rekken de tijd nog eventjes maar dan willen ze echt naar beneden. Eenmaal beneden ga ik even flink aan de slag met mijn blog. Ik unbox mijn secret valentines box en blog wat vooruit want vrijdag vertrekken we naar Disney. Daarna doen we snel wat boodschappen en gaan naar de Efteling. Hoewel dat heel leuk is, is het ook wel erg koud en zijn we blij als we weer naar huis gaan. Na het avondritueel met de meiden is het wachten tot de D&D groep er is. We zijn inmiddels wat uitgebreid en het is een gezellige avond!

Donderdag:

Al veel te vroeg staan de meiden weer aan ons bed, nu is het wel echt heel vroeg dus we sturen ze nog even terug. Als we eenmaal beneden zijn en iedereen is voorzien van eten ga ik snel nog even wat bloggen. Dat valt natuurlijk niet mee met drie meiden in huis, maar gelukkig kan ik me wel lang genoeg concentreren om iets te doen. Ik ben die dag vooral heel erg druk met alles inpakken voor Disney want daar gaan we naartoe dit weekend! Nou ja de oudste twee en mama en oma.

Vrijdag/zaterdag/zondag

Deze doe ik even samen want het is vooral een gezellig weekend geweest waar ik niet veel bijzonders over kan vertellen. Ik heb genoten van mijn meiden, Eline mocht een prinses voor en ze was een prachtige Merida. Het weekend stond vooral in het teken van genieten met elkaar en heerlijk genieten van de sfeer van Disneyland.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Book blogger hop #4

16 februari 2018

%d bloggers liken dit: