unboxing Magic is might van Letters & Lights

Een tijdje geleden kondigde Emmy van Letters & Lights aan dat ze een speciale Harry Potter fanbox zou maken. Met in ieder geval kaarsen er in, die niet in de webshop zouden staan en een aantal leuke fandom goodies rondom in dit geval Harry Potter. Ik twijfelde, ik heb al behoorlijk wat van Harry Potter….Maar ik ging natuurlijk gewoon overstag want laten we eerlijk zijn je kunt nooit teveel Harry Potter hebben!

Gisteren was het dan zover, ik mocht de box gaan openen en wow er zitten zulke toffe dingen in!!!!

Het eerste wat ik zie is dit fantastische kaartje, waar achterop natuurlijk precies staat wat er in de box zit, die leggen we even aan de kant, want ik wil mezelf niet spoilen!

De eerste kaars die ik eruit haal is de Niffler, ik ben echt verliefd op dit wezentje en wil er zelf ook wel eentje eigenlijk haha. Nou ja nu kan ik mijn huis er in ieder geval naar laten ruiken! Hij ruikt echt heel erg lekker!

Vervolgens de kaars The brightest witch geïnspireerd op Hermelien natuurlijk! Wat een heerlijke kaars is dit. Ik vind hem echt heel erg lekker ruiken!

Dan iets in bubbeltjespapier…..ik wordt er stiekem al blij van want het is een mok!!! Er staat Accio Tea op, perfect ik heb genoeg mokken maar eentje speciaal voor mijn thee natuurlijk nog niet!

Dan een zakje met Hedwig erop, ik denk eerst nog dat het zeepjes zijn….maar nee het zijn wax melts en ik vind ze echt heel erg leuk! Ik heb toevallig laatst bij de owlcrate een brander hiervoor gehad dus dat komt helemaal mooi uit!

Dan ook nog deze toffe kaart met Hermelien en de tekst: When in doubt go to the library. Ik vind hem super leuk en hij krijgt dan ook een mooi plaatsje op mijn Harry Potter plank.

Dan vind ik ook nog een zakje thee geïnspireerd op de school waar we stiekem allemaal naartoe willen: Hogwarts! Kijk die past mooi bij de mok!

Tot slot ook nog twee boekenleggers, eentje van een uil en Magic is might aan de andere kant en eentje van Letters & Lights aan de ene kant en zon en maan aan de ander kant.

Zo dat was hem dan, de eerste box. Vond ik deze box het geld waard? Absoluut en ik kan dan ook iedereen aanraden die twijfelt gewoon de box te bestellen! Want hij is het echt dubbel en dwars waard! Ik ga de volgende box in ieder geval bestellen.

 

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

15 februari 2018 at 19:20

Bedankt voor je leuke unboxing <316 februari 2018 at 06:39

Wat een leuke unboxing! Erg mooie dingen zitten er in de box. Ik vind vooral de kaars met Niffler er op echt mooi eruit zien, de mok is ook echt tof!17 februari 2018 at 08:40

Leuk. Ik heb getwijfeld maar toch niet gedaan haha. Maar misschien in de toekomst eens. 😀22 februari 2018 at 09:49

Ik had zelf ook als eerste de Niffler kaars vast toen ik mijn box aan het uitpakken was. Die ruikt echt zo lekker. Super blij ook met de Harry Potter beker voor theedrinkers. Ik vond het altijd zo jammer dat er wel een Expresso Patronum beker bestond maar geen thee-versie. Dat probeem is dus nu verholpen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tikkertje met boeken 2.0

15 februari 2018

Book blogger hop #4

16 februari 2018

%d bloggers liken dit: