Unboxing Owlcrate Februari 2018: Hidden worlds

Afgelopen weekend was ik in Disneyland Parijs en net toen besloot de postnl mijn owlcrate te brengen haha. Maar goed toen ik thuis kwam heb ik hem natuurlijk meteen uitgepakt! Wat zat er allemaal in? Nou kijk maar snel mee!

De doos, ik blijf deze toch altijd leuk vinden om te krijgen!

Als eerste haal ik er een kaars uit, deze is geïnspireerd op Narnia en hij ruikt echt heerlijk! Naar mint en Vanille.

Ook dit schattige zakje met een skeleton key ketting, heel gaaf al denk ik niet dat ik hem snel zal dragen.

Er zat ook weer een toffe pouch bij! Ik heb er nu inmiddels drie van de owlcrate en zijn allemaal super tof! Ze zijn mooi groot dus er kan van alles in!

Deze sticker van Alice is wel echt heel erg schattig, ik ga zeker eens in de winkel kijken wat ze nog meer hebben!

En dan echt het gaafste uit deze box een wall tapestry, toen ik deze uitpakte was ik er meteen verliefd op!!! Wat is hij groot en prachtig. Ik heb er al een plaatsje voor gelukkig, alleen nog even de juiste materialen halen om hem op te hangen.

En dan tot slot het boek! The hazel wood, nu had ik al een vermoeden dat dit boek er in zou zitten, maar dat maakt het niet minder leuk natuurlijk! Ik vind het boek er echt prachtig uitzien en hij is gesigneerd!

 

Natuurlijk zat er ook een brief bij en deze toffe stickers

En als laatste natuurlijk een owlcrate boekje en de button!

Dat was alles uit deze toffe box!

Het thema van volgende maand is:

Wat vind jij het leukste item uit deze box?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 februari 2018 at 18:56

Wauw, mooie spulletjes bij deze editie. De kleuren van de pouch vind ik wel heel mooi. Kan je die ook als booksleeve gebruiken of zijn ze daar te smal voor? Deze versie van The Hazel Wood had ik nog niet gezien maar het is er wel een knappe. De Wall Tapestry is ook prachtig.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #6

21 februari 2018

Book blogger hop #5

23 februari 2018

%d bloggers liken dit: