WWW Wednesday #6

Het is weer tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Alweer een weekje voorbij en ik deel met jullie wat ik pas uitgelezen heb, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik hierna wil gaan lezen. Kijk je snel mee?

Wat heb ik gelezen:

Ik zou hier graag een mooi verhaal plaatsen over alle boeken die ik de afgelopen week gelezen heb…..maar helaas ik heb geen boek uitgelezen haha. Nou ja helaas, soms heb je gewoon veel andere dingen te doen! Dus mijn laatst gelezen boek is nog steeds daughter of the pirate king.

Wat lees ik nu:

Op dit moment lees ik The queens of innis lear van Tessa Gratton, dit boek is nog niet uit, maar komt later deze maand wel uit. Ik zag dat hij bij de read now sectie stond van Netgalley en aangezien ik hem heel graag wilde lezen heb ik hem meteen op mijn e-reader gezet! Tot nu toe vind ik hem heel tof!

Wat ga ik hierna lezen?

ik was al een klein beetje begonnen in Markswoman dus die ga ik verder lezen en ik denk dat ik gek ga doen en er nog een boek bij ga lezen namelijk The unbinding of Mary Reade en piraten boek. Mijn nieuwe verslaving haha.

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

25 februari 2018 at 10:54

Ik las net Een nieuw begin van Nora Roberts uit en ga nu beginnen in Magic Breaks van Ilona Andrews. Daarna lees ik waarschijnlijk Verraad van J.D.RObbGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: