Book blogger hop #5

Het is weer vrijdag dus tijd voor een nieuwe book blogger hop die georganiseerd wordt door: Ramblings of a coffee addicted writer. Elke week verschijnt er op vrijdag een nieuwe stelling, je hebt dan tot de donderdag erna om hier iets over te schrijven op je blog. De stellingen worden aangedragen door andere bloggers wat het extra leuk maakt. De stelling van deze week is:

Do you read hardcovers with the dust jacket on or off? Why or why not?

Ik haal ze er eigenlijk altijd af! Ik ben zo bang dat ik anders de dust jacket beschadig! En sommige boeken zijn onder de hardcover ook net zo mooi! Maar ook al zijn ze eronder saai haal ik ze er af, niks zo zonde als een beschadigde dust jacket. Al ben ik van mening dat een boek er best gelezen uit mag zien trek ik daar wel de grens haha. Ik heb hieronder een voorbeeld van een boek die nog voorbij moet komen in mijn Haul van februari maar zonder dustjacket is dit boek echt minstens zo mooi!

En jij? Haal jij de dust jacket van je boek af? Of lees je helemaal geen hardcover?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 februari 2018 at 19:00

Wauw, dat is echt een verborgen schat voor de mensen die hun dustcovers niet verwijderen tijdens het lezen. Ik haal ze er zelf meestal af tijdens het lezen omdat ik het boek anders niet goed kan vasthouden. Zodra die dustcover gaat verschuiven haal ik hem er doorgaans af.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: