TTT tuesday Books I could re-read forever

Ik heb deze al op vele blogs voorbij zien komen, maar ik heb er zelf nooit aan mee gedaan. Maar nu heb ik besloten ook hier aan mee te doen. TTT is oorspronkelijk ontstaan bij The broke and the bookish in 2010 en daarna in januari 2018 overgenomen door That artsy reader girl

Deze week is het thema: Books I could re-read forever. Ik ben benieuwd of ik het moeilijk ga vinden om hier een mooie TTT van te maken. Kijk je mee?

  1. Throne of glass serie van Sarah J. Maas, oké dit is niet één boek maar laten we eerlijk zijn dan zou ik deze hele lijst vol kunnen zetten met boeken van Sarah en dan ben ik klaar haha. Ik hou echt van deze serie. Ik hou van de personages, de setting en het verhaal. Ik ben dan ook heel benieuwd en tegelijk erg bang voor het laatste deel.
  2. De A court of serie van Sarah J. Maas, had je een andere serie verwacht hier? Nee toch het zal voor niemand een geheim zijn dat ik deze auteur fantastisch vind en haar boeken dus ook echt wel altijd zou kunnen herlezen!
  3. Harry Potter serie van J.K. Rowling, dit is ook een makkelijke hoor. Deze boeken zijn gewoon zo ontzettend tof! Ik vind het heerlijk om ze te lezen en weer even terug te gaan in de tijd. Ik las deze boeken altijd in de kerstvakantie. Ik sloot mezelf dan op in mijn slaapkamer en kwam er alleen uit voor het hoognodige en als ik klaar was met het boek. Heerlijk gewoon. Nu ik dit zo typ voel ik dat het tijd wordt voor een re-read van deze fantastische serie.
  4. Eliza and her monster van Francesca Zappia, hoewel ik dit boek pas vorig jaar ontdekt heb is het echt één van mijn meest favoriete boeken! Ik vind het verhaal mooi en de personages geweldig. Ook dit boek ga ik zeker dit jaar nog wel een keertje herlezen.
  5. Shades of magic serie van V.E. Schwab, hoewel ik shame on me het laatste deel nog moet lezen vind ik deze serie gewoon echt heel erg goed!
  6. The reader van Traci Chee, ik vond dit boek echt geweldig en ook wel uniek. Tijdens het lezen ontdekte je steeds weer een hoop nieuwe dingen. Dat maakt dit boek ook gewoon echt geweldig.
  7. The daughter of the pirate king van  , dit boek heb ik pas deze maand gelezen maar ik vond hem zo leuk. Dit is zo’n boek dat ik zou herlezen om weer echt in het lezen te komen. Dit is zo’n boek waar je aan begint en dat je niet weg wil leggen tot je het uit hebt.
  8. Carry On van Rainbow Rowell, hoewel dit eigenlijk fanficiton van fanfiction is het is gewoon een super tof boek! Ik heb dit boek al meerdere malen gelezen en ik weet zeker dat ik hem nog vaker ga lezen.
  9. The last namsara van Kristin Ciccareli, dit boek heb ik ook pas vorig jaar ontdekt maar dit boek is echt ontzettend goed! Ik kan dan ook niet wachten tot het vervolg uitkomt.
  10. Fangirl van Rainbow Rowell, dit boek vond ik ook echt geweldig en is een heerlijk boek om weer eens op te pakken als je in een leesdip zit.

Welk boek zou jij voor altijd kunnen herlezen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Andrea
27 februari 2018 at 15:23

Leuke post!
Net als bij jou wordt het voor mij de hoogste tijd om de Harry Potter serie weer eens te herlezen.
Ik heb Winter nog niet uit, maar ik weet zeker dat ik the Lunar Chronicles een keer ga herlezen, waarschijnlijk in het Engels (ik lees ze nu in het Nederlands).
De Thrones of Glass serie heb ik nog niet gelezen, maar ik denk dat ik die ook eerst in het Nederlands en dan in het Engels ga lezen. ACOTAR heb ik wel gelezen, maar die wil ik ook nog herlezen in het Engels 🙂
Ook op mijn herleeslijst staat de Grisha-trilogie en Six of Crows (zelfde verhaal. Gelezen in het Nedelands, herlezen in het Engels).
De eerste 6 of 7 boeken van de Temeraire serie wil ik ook herlezen, maar de laatste delen heb ik nog niet gelezen. Dus die staan ook op mijn tbr.
En dan heb ik het nog niet eens over de andere series op mijn tbr. Ik geloof dat ik maar een sabbatical neem 😉27 februari 2018 at 20:02

Oh ik ben zo benieuwd naar het vervolg van The Last Namsara. *.*6 maart 2018 at 15:31

Dat zijn er wel enkele én Harry Potter is er uiteraard eentje van. Misschien moet ik binnenkort toch maar eens werk maken van dat lijstje met boeken die ik nog eens opnieuw zou willen lezen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Book blogger hop #5

23 februari 2018

%d bloggers liken dit: