Boek haul februari 2018

Februari is maar een korte maand….maar dat betekend niet dat je niet heel veel boeken kan verzamelen en dat is wat ik gedaan heb haha. Ik heb 11 fysieke boeken toegevoegd aan mijn TBR en ook nog een aantal digitale boeken. Maar goed laten we maar snel beginnen met de fysieke boeken!

Ik deed mee aan de secret valentine swap van Kwante in wonderland en ontving de volgende twee boeken:

One of us is lying van Karen M. McManus, dit boek stond al een tijdje op mijn wishlist en ik hoor er verschillende dingen over. Het wordt tijd om eens te kijken wat ik er zelf van vind!

Mayham van Sarah Pinborough, dit speelt zich af in Londen tijdens de Ripper moorden en tja dat trekt mij nu eenmaal. Deze auteur komt ook nog eens naar Yalfest dus ja dat maakte het ook extra tof om dit boek te krijgen!

Ook deze maand kreeg ik de Fairyloot en de Owlcrate helaas ook deze keer weer hetzelfde boek….

Namelijk The hazelwood van Melissa Albert, dit boek krijgt ook echt gemengde recensies dus ik ben erg benieuwd naar wat ik er van ga vinden!

Verder kocht ik ook nog de volgende boeken:

Markswoman van Rati Mehrotra , dit boek stond hoog op mijn wishlist, ik heb er ook al wat in gelezen maar even aan de kant gelegd voor andere boeken. Maar wat ik gelezen heb tot nu toe is echt super tof!

Shadowsong van S.Jae jones, dit is het vervolg op wintersong. Hoewel ik deze nog niet gelezen heb wilde ik deel twee wel vast hebben want ik weet eigenlijk wel zeker dat ik dit tof ga vinden!

Scythe van Neil Shusterman, dit boek klinkt gewoon zo ontzettend tof dat toen ik zag dat deel in de boekwinkel stond ik deze meteen wilde hebben!

Gena en Finn van Hannah Moskowitz & Kath Helgeson , dit boek heb ik al een hele tijd in het Engels op mijn wishlist staan maar telkens niet aangeschaft. Nu kwam ik hem in het Nederlands tegen en heb ik hem meteen meegenomen.

Onoverwinnelijk van Lesley Livingston, dit is het vervolg op Onverschrokken en ik kan echt niet wachten om dit boek te gaan lezen! Ik ben nu even bezig in een recensie boek ( overigens ook heel tof! ) Maar zodra die uit is ga ik deze meteen lezen!

The fandom van Anna Day, dit boek had ik eigenlijk in januari al verwacht maar in dit geval maakte het blauwe mannetje er een beetje een potje van. Dus nadat ik hem opnieuw besteld had heb ik hem nu binnen. Het verhaal lijkt me ontzettend tof! Dus hopelijk kan ik ook dit boek snel lezen.

Nevermoor the trails of Morrigan Crow van Jessica Townsend, dit boek is gewoon al prachtig om te zien! Het is ook een boek dat in maart gelezen gaat worden met een groepje mensen op facebook dus deze ga ik zeker deze maand lezen!

Bij de leesclub won ik het boek Voor ik je loslaat van Marieke Nijlkamp, ik ben heel benieuwd naar dit boek. Ook hier hoor ik weer veel verschillende verhalen over.

Dan heb ik ook nog een aantal digitale exemplaren toegevoegd aan mijn bibliotheek dit zijn allemaal titels van Netgalley en zullen tegen releasedatum gerecenseerd worden namelijk:

The unbinding of Mary Reade van , dit is een piratenboek en na het lezen van Daughter of the pirate king wil ik daar gewoon meer boeken van lezen!

The queens of Innis Lear van Tessa Gratton, dit boek heb ik al gelezen je zal binnenkort een recensie zien verschijnen.

The Rock king van Tara Leigh, rockstar romance boeken zijn mijn guilty pleasure!

Schaduwzwart van Sebastien de Castell, dit boek ben ik op dit moment aan the lezen en is het vervolg op vogelvrij , ik kan alvast verklappen dat ik hem nu alweer tof vind!

Dit is de Engelse cover, er staat nog geen Nederlandse versie op Goodreads.

Welke boeken heb jij toegevoegd aan je TBR deze maand?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 maart 2018 at 08:03

Wauw, wat heb je veel mooie boeken aan je collectie toegevoegd. Ik vond One of Us is Lying echt een heel tof boek, ik vond Hazel Wood ook mysterieus en spannend, al vond ik het verhaal soms wel wat vaag. Ik ben ook echt heel benieuwd naar Scythe, Shadowblack en Onoverwinnelijk!1 maart 2018 at 09:05

Ik ben erg benieuwd naar Scythe. Dat klinkt echt als iets voor mij. 😀 En ik heb Shadowsong ook gekocht voordat ik wintersong heb gelezen haha.6 maart 2018 at 20:09

In februari ben ik eigenlijk heel braaf geweest wat nieuwe boeken betreft. Dus vond ik dat ik in maart wel weer wat ondeugender mocht zijn en ondanks mijn voornemen om die tbr te tackelen toch een aantal nieuwe boeken besteld heb. Het is nog eventjes wachten tot die bestelling van The Book Depository. Tijdens die wachttijd kan ik dus nog zoveel mogelijk eigen boeken lezen vooraleer ik de stand weer verperst met mijn nieuwe aanwinsten. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: