WWW wednesday #7

Het is weer tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Alweer een weekje voorbij en ik deel met jullie wat ik pas uitgelezen heb, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik hierna wil gaan lezen. Kijk je snel mee?

 

Wat heb ik gelezen?

Het laatste boek dat ik heb uitgelezen is Schaduwzwart van Sebastien de castell. Ik mocht dit boek vooruit lezen en net zoals het eerste deel zat ik op het puntje van mijn stoel tijdens het lezen. Het is een super tof boek en volgende week verschijnt mijn recensie met playlist voor het boek!

 

Dit is nog de cover van de Amerikaanse editie maar ik weet dat de Nederlandse editie niet veel zal afwijken

Wat lees ik nu?

Ik ben begonnen met Onoverwinnelijk van Lesley Livingston, ik moest er even inkomen maar ook dit boek is weer super goed. Het is het vervolg op Onverschrokken. Daarnaast hoop ik ook nog Markswoman uit te lezen…..

Wat ga ik hierna lezen?

Hierna ga ik denk ik Scythe lezen van Neil Shusterman, dit boek spreekt me namelijk ontzettend aan en het lijkt me heel erg spannend!

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: