Wrap up Februari 2018

Zoals je in de titel ziet is dit alleen een wrap up, ik heb besloten geen TBR meer te maken. Nou ja ik maak er wel eentje in mijn hoofd maar ik leg hem niet meer vast. Ik hou me er namelijk heel vaak niet aan. Ik had bijvoorbeeld een TBR in mijn hoofd en nu ben ik aan het herlezen. Dus vanaf nu is het alleen een wrap up van de afgelopen maand. Helaas ben ik vergeten de foto te maken. Dus ik voeg voor deze keer even plaatjes van Goodreads in. Als ik de recensie van het boek al online heb staan kun je op de afbeelding klikken en brengt die je naar de recensie van het boek.

Laten we beginnen met de cijfertjes ik heb deze maand 7 boeken gelezen en ik moet zeggen dat vind ik een heel mooi aantal! Ik loop op dit moment ook 6 boeken voor op mijn challenge!!! Laten we snel gaan kijken welke boeken ik gelezen heb.

Als eerste Reign of the fallen, dit boek is echt ontzettend goed en echt een aanrader. Het concept dat mensen terug worden gehaald uit de dood is natuurlijk heel interessant. Mix dat met het feit dat je ze niet mag zien zonder een soort van kleed en hun huid niet direct mag aanraken omdat ze dan zombies worden en je hebt een boek dat ik fantastisch vind! ik ben dan ook heel benieuwd naar het tweede deel en ik heb ook een ander boek besteld van deze auteur omdat ik erg benieuwd ben naar ander werk van haar. Mijn recensie is al geschreven dus als je op het plaatje klikt wordt je automatisch naar mijn recensie gebracht.

Vervolgens las ik het boek Gena & Finn, dit is een boek dat ik al een tijdje op mijn wishlist had staan maar telkens maar niet kocht. Nu vond ik hem in het Nederlands en besloot hem mee te nemen. Ik heb het boek echt heel snel uitgelezen, dit komt mede omdat het geschreven is in private messages, blogposts en tekstberichten. Maar het is ook een mooi verhaal dat goed laat zien wat fandom kan doen, zowel positief als negatief!

Vorig jaar kreeg ik in de Owlcrate het boek Daughter of the pirate king. Ik begon er aan maar ik had zo’n ongelooflijk leesdip dat ik heel veel boeken niet uitgelezen heb. Maar nu heb ik hem weer opgepakt en ik vloog er doorheen want wat is dit boek leuk! Ik heb altijd wel een zwak gehad voor piraten verhalen en op dit boek stond de vrouwelijke Jack Sparrow en ergens klopt dat wel haha. Ik heb ook echt gelachen bij dit boek en soms ook gedacht: Gaat ze dit echt doen? Het enige wat ontbrak was de rum. Het is dus echt een aanrader en ik krijg deze maand deel twee binnen en die ga ik dus niet zo lang laten liggen hoor!

Vervolgens las ik het boek The queens of Innis Lear, dit was een ARC en ik kan er niet zo heel goed uithalen wanneer deze nu wordt gereleased. Maar goed wat vond ik in het kort van het boek? Helaas viel dit boek me een beetje tegen. Ik had er gewoon wat meer van verwacht dan dat het me gaf. Het was geen slecht boek, maar als ze zeggen een hervertelling van King Lear vermengd met Game of thrones dan schept dat toch bepaalde verwachtigen en dat maakt dit boek helaas niet helemaal waar.

Hierna las ik een Graphic novel namelijk Kim Reaper, ook een ARC via Netgalley en wow wat was deze leuk! Ik heb echt zoveel hardop moeten lachen terwijl ik deze las! Mijn recensie staat online dus klik op het plaatje om deze te lezen!

Daarna las ik weer een ARC de laatste van deze maand en die was voor Schaduwzwart, het vervolg op Vogelvrij. Ik vond het boek echt heel erg tof! Het eerste deel vond ik ook heel tof, dus ik was een beetje bang dat deze tegen zou vallen maar daar hoefde ik helemaal niet bang voor het zijn want hij was echt super tof! Mijn recensie verschijnt volgende week want dan start ook de blogtour van dit boek! De afbeelding voor nu is nog van de Engelse editie maar die is zo’n beetje hetzelfde als de Nederlandse.

Als laatste las ik Onoverwinnelijk, het vervolg op Onverschrokken. Dit boek stond na het lezen van het eerste deel heel hoog op mijn wishlist! Ik wilde dit boek echt heel erg graag lezen en ik vloog er dan ook doorheen. Het is weer ontzettend spannend en al die bad ass meiden in het boek is gewoon genieten!

Welke boeken heb jij deze maand gelezen en welke was je favoriet?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 maart 2018 at 18:27

Ik heb Kim Reaper ook gezien op NG maar omdat ik al zoveel graphic novels er van af had gehaald de laatste tijd heb ik die maar even overgeslagen haha. Fijn dat Shadowblack ook weer goed is. 😀 Ik moet nog steeds de eerste lezen haha.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: