De week van een boekenworm

Zo weer een week voorbij en het is inmiddels ook al maart, de maand dat Sanne 1 gaat worden! Het gaat echt veel te hard hoor jongens! Wederom moet ik jullie foto’s verschuldigd blijven. Ik heb gewoon weinig puf de laatste tijd om dit te doen. Hopelijk komt dit snel weer terug, is ook een beetje het weer en mijn gemoedstoestand. Dus hopelijk klaren beide snel op!

Maandag:

Vandaag is ook gewoon een werkdag, al loopt hij wat anders dan anders. Mijn baas/collega is namelijk ziek. We werken iets korter omdat we deze dag samenwerken in een gezin en ik ben dus ook eerder thuis. Ik geniet even van de rust in de middag tot mijn twee oudste dames thuis komen. We eten en daarna gaan de meiden weer naar bed. Ik ben een beetje in twijfel, ga ik The walking dead kijken of toch the good doctor? Uiteindelijk kies ik voor The good doctor want om eerlijk te zijn vind ik The walking dead niet heel erg interessant meer…..

Dinsdag:

Omdat er een zieke is werk ik in de ochtend, dat is wel echt even wennen hoor! Normaal ben ik nu vrij en gebruik ik de ochtend vooral om even wat in huis te doen maar vandaag dus niet. Weer thuis ga ik dus eerst aan de slag in huis en kijk daarna toch de nieuwe aflevering van The walking dead. Ook na het zien van deze aflevering ben ik nog niet echt heel enthousiast. Dus voorlopig kijk ik op maandag avond gewoon the good doctor. Als de meiden thuis zijn is het altijd even hectisch want Lotte moet naar zwemles. Vandaag mogen we weer meekijken en geloof me als mama ben je ongelooflijk trots als je je kindje ziet! Na het zwemmen is het tijd voor eten, douchen en naar bed voor de meiden. Ik plof op de bank met mijn boek en kijk Married at first sight, dit programma is echt mijn guilty pleasure.

Woensdag:

Gelukkig hebben we het niet zo druk al vorige week! We doen in de ochtend wel even wat boodschappen en mijn man gaat een nieuwe sleutel van de auto ophalen. Maar voor de rest is de ochtend lekker rustig en ik lees dus mijn boek uit! Net op tijd want de meiden komen binnenlopen en Lotte heeft een vriendinnetje bij. Het is natuurlijk weer één dolle boel en mijn schoonouders komen ook nog op visite. Ik en mijn man gaan naar school want we hebben een gesprek met de juf van Lotte. Gelukkig doet ze het goed en het enige waar ze zich een beetje zorgen over maakt is de onzekerheid van Lotte. Tja ze is wat dat betreft net haar moeder……Daarna weer naar huis waar we die avond zelfgemaakte pizza eten. De meiden mogen bij hoge uitzondering bij opa en oma gaan slapen ( mijn ouders, wonen twee straten bij ons vandaan ) en wij spelen die avond D&D natuurlijk is dat weer een dolle boel!

Donderdag:

Ook vandaag werk ik in de ochtend, ik merk dat dit een heel ander ritme is en dat ik daar totaal niet aan gewend ben. Ik voel me een beetje rusteloos en ben dan ook blij als ik weer thuis ben. Ik probeer een beetje te genieten van de middag maar hij is al snel weer voorbij en ik geniet maar weer van de drukte die mijn meiden met zich meebrengen haha. Die avond wil ik eerst lezen maar ik en mijn man gaan verder met Agents of shield wat ook prima is.

Vrijdag:

Eerst natuurlijk gewoon werken, het is een gewone werkdag vandaag en ik ben blij als hij er weer op zit. Ik ga nog even naar de action en daarna met mijn moeder mee naar het ziekenhuis. We eten en de meiden gaan weer met mijn ouders mee want we gaan beginnen aan de kamer van de meiden. Deze wordt opnieuw geverfd en ze krijgen nieuwe bedden en een kleding kast. Maar eerst moet de kamer leeg….jeetje wat een werk is dat zeg! Mijn man gaat daarna verven en ik kijk The big bang theory. Ook kijken we nog twee afleveringen van Agents of shield.

Zaterdag:

Vandaag ga ik even met de meiden de stad in, we gaan kijken naar nieuwe voorleesboekjes voor Lotte om zelf te leren lezen en natuurlijk ga ook ik met een boek naar huis. De rest van de middag zijn we ook druk met boodschappen en extra verf halen. Ik ben blij als het avond is want dan gaan we naar de film! We gaan naar de Black panther samen met Emmy en haar man. Het is een gezellige avond en de film was echt super tof!

Zondag:

Vandaag gaan we de bedden en de nieuwe kasten halen. Helaas liep dit even anders want de bedden gingen uit het assortiment en waren niet meer leverbaar. We zijn dus nog wat verder gaan zoeken en zullen nu tot woensdag moeten wachten…..de rest van de middag ben ik druk geweest met opruimen en dat soort dingen. In de avond ben ik op de bank geploft want ik was gewoon moe.

Wat ik vanaf deze week wil introduceren is: wat lees ik nu, wat kijk ik nu en wat luister ik nu.

Wat lees ik nu:

Nevermoor: The trials of Morrigan Crow van Jessica Townsend.

Wat kijk ik nu:

Agents of shields

Wat luister ik nu:

Eminem feat. Ed Sheeran – River

Het zal deze week ook wat rustiger zijn op mijn blog. Even offline en bijtanken!

Een gedachte over “De week van een boekenworm

  1. Als je zo een kamer moet leeghalen valt het pas op wat er allemaal in zit hé. Mijn ouders zijn enkele maanden geleden verhuisd en ik denk dat ze zelf zijn geschrokken van de hoeveelheid spullen die ze bij elkaar hadden verzameld. 🙂 Hopelijk vinden jullie andere leuke bedden voor de meiden. Wel jammer natuurlijk dat degene die jullie op het oog hadden niet meer te verkrijgen zijn. Deze week heb ik zelf ook nog wat kinderboekjes gekocht. Enkele als geboortecadeau, maar ook eentje tegen dat mijn nichtje en neefje later naar hier komen en ook nog voor Ize die volgende week een half jaar oud wordt. Wat gaat de tijd toch bizar snel. Ik herinner me nog dat ik Sanne haar kaartje aan het knutselen was en binnenkort viert ze al haar eerste verjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.