de week van een boekenworm

Afgelopen week was het erg rustig op mijn blog, ik had echt even tijd voor mezelf nodig. Zoals jullie weten heb ik voor en na de bevalling van Sanne last gehad van een depressie en hoewel ik hem redelijk onder controle heb zijn er gewoon momenten dat hij in volle vaart over me heen dendert. Dat klopt ook wel want ik heb weinig gelezen de afgelopen week en ik heb vooral heel weinig gedaan! Ik moest weer even opladen om weer een beetje energie op te doen voor de komende tijd.

Maandag:

Ik ga aan het werk want ja dat doe ik altijd op maandag. Ik merk ook hier dat ik gewoon niet zo lekker in mijn vel zit, ik merk dat ik moeite heb met me concentreren en met mezelf motiveren om te gaan werken. Als ik eenmaal thuis ben veranderd dat voor mijn gevoel ook niet. De meiden slapen vannacht weer thuis op een matras op de grond want we moeten nog even wachten op het nieuwe bed helaas. Ik kijk die avond The good doctor en ga daarna naar bed.

Dinsdag:

Ik probeer vooral wat dingen in het huishouden te doen waar ik anders geen tijd voor heb en knuffel veel met Sanne want dat is iets wat mij altijd enorm helpt als ik niet lekker in mijn vel zit. Ik lees ook mijn boek uit die ontzettend leuk was en ga natuurlijk met Lotte naar zwemles. Ik ben erg blij als iedereen in de avond weer in bed lig en ik maak een voorzichtig begin in Children of blood and bone.

Woensdag:

Vandaag heb ik een afspraak en daarvoor is het natuurlijk het vertrouwde rondje, de kinderen naar school brengen en even boodschappen doen. Gelukkig kan mijn man de bedden van de meiden gaan halen en hij is dan ook de rest van de dag druk bezig met het in elkaar zetten hiervan. De meiden mogen bij een vriendinnetje van Lotte spelen en dat is wel fijn nu. Helaas krijgen we het niet voor elkaar om de bedden op tijd af te hebben en gaan de meiden een nachtje extra opa en oma slapen. Ik doe eigenlijk vrij weinig die avond, ik heb gewoon helemaal nergens zin in.

Donderdag:

Dit is de dag dat het echt even helemaal mis ging, mijn afspraak van de vorige dag hakte er gewoon ontzettend in, ik voelde me echt niet fijn en heb eigenlijk het grootste deel van de dag zitten huilen. Ik heb ook wel de nieuwe Riverdale en de eerste aflevering van seizoen van Jessica Jones gekeken maar eigenlijk was het maar met een half oog. Die avond is het echt even of er een dam open gaat. Ik ga al heel vroeg naar bed en eigenlijk doe ik helemaal niks meer, ik lig in bed en dat is het. Even geen appjes, facebook of wat dan ook.

Vrijdag:

Koppijn, als ik opsta heb ik er ontzettend veel last van, maar goed vandaag ook weer werken dus ik sleep mezelf uit bed. Ik verzorg de kids en ga dan naar het werk. Op het werk voel ik nog een beetje de nasleep van de dag ervoor en de emoties zitten nog steeds erg hoog. Eenmaal thuis is het eten en dan plof ik op de bank, ik ben moe, ik wil gewoon even ontspannen. Ik kijk de nieuwe Big bang theory aflevering en lees wat, gelukkig begin ik nu ook eindelijk goed in mijn boek te komen.

Zaterdag:

Vandaag een minder toffe dag, ik heb namelijk in de middag een crematie. Na de crematie is het tijd om even snel wat boodschapjes te doen en dan weer naar huis. Ik doe ook eigenlijk vandaag niet zo heel veel. Ik merk echt dat de koek een beetje op is en het tijd is om een pas op de plaats te maken. Ik maak mezelf er dan ook niet te druk over. ‘s Avonds kijk ik naar Wie is de mol? Ik had het goed!!!! wow wat een toffe mol was dit zeg!!!

Zondag;

Ook vandaag hebben we weer een drukke dag, het begint natuurlijk met die vervelende boodschappen. Ik vindt dat altijd een heel vervelend klusje haha. Daarna is het snel naar huis alles opruimen en naar een verjaardag, de eerste van vier die heel dicht op elkaar liggen. Op de verjaardag is het gezellig en voor we het weten is het weer tijd om naar huis te gaan. Thuis kijk ik de laatste aflevering van De luizenmoeder ( sad ) en daarna nog twee afleveringen van Agents of shield.

Hoe was jouw week?

2 gedachtes over “de week van een boekenworm

  1. <3 knuffel voor jou! Ook hier gaat het effe niet allemaal zo super en ook ik heb me dus een beetje terug getrokken om lekker aan mezelf te werken! Als je eenmaal een depressie hebt gehad blijft het altijd sluimeren he! Doe lekker rustig aan ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *