De week van een boekenworm

Het was een week waarin ik dacht dat ik wel weer meer zou gaan bloggen maar helaas dat gebeurde niet. Zoals ik vorige week al vertelde merkte ik dat ik wat tijd voor mezelf en mijn gezin nodig had. Even opladen en weer energie op doen. Nu heb ik genoeg ideeën voor mijn blog alleen de puf even niet om er echt energie in te steken. Dus heb ik dat ook niet gedaan want dan werkt het gewoon niet. Maar wat heb ik dan wel gedaan afgelopen week?

Maandag:

Vandaag ga ik niet werken, ik ga namelijk met mijn moeder mee naar het ziekenhuis, ze heeft een aantal onderzoeken en ik ga met haar mee. Verder doe ik ook deze dag eigenlijk vrij weinig. Ik probeer vooral een beetje op adem te komen en weer een beetje uit het dal te krabbelen waar ik op dit moment een beetje in vast zit. Ik lees nog wat en ‘s avonds kijk ik The good doctor.

Dinsdag:

Ik begin vandaag met werken, nou ja nadat de meiden naar school zijn en Sanne weer in bed ligt. Ik werk wat administratie uit en stop eigenelijk vooral omdat ik heel veel hoofdpijn krijg. Ik probeer wat te ontspannen maar zoals vaak de laatste tijd lukt dit me niet echt. Ik laat het dus maar voor wat het is en doe nog wat dingen in huis en wacht tot de meiden thuis komen. Vandaag heeft Lotte weer zwemles dus daar ga ik natuurlijk mee naartoe en daarna thuis snel eten en douchen. Als de meiden in bed liggen lees ik nog wat, kijk wat tv. en ga dan naar bed.

Woensdag:

Ook vandaag doen we eigenlijk heel weinig, we brengen de meiden naar school en doen wat boodschappen en ik probeer net al alle andere dagen vooral een beetje een voor mezelf te zorgen. Natuurlijk lukt dat nooit zoals ik wil dus ja we doen het met alles wat we kunnen krijgen. Ik besluit te stoppen met mijn boek en niet naar de leesclub te gaan de eerst volgende keer en dat geeft een beetje rust in mijn hoofd.

Donderdag:

Vandaag heb ik een vriendinnendag! Een dag waar ik al een hele tijd naar uitkijk en heel veel zin in heb. Ik sta op tijd op douche en eet wat en vertrek dan richting de bus. Ik lees lekker en geniet even van de rust tijdens de treinreis. De dag zelf is natuurlijk heerlijk, we praten, we lachen en we kijken een slechte film. Echt zo’n meiden dag en voor we het weten is het alweer tijd om naar huis te gaan. Eenmaal thuis geniet ik nog een beetje na van de dag en lees ik nog wat. Dan ga ik slapen, tenminste dat probeer ik.

Vrijdag:

Na 3,5 uur slaap gaat de wekker alweer….Dit schiet niet op zo. Ik merk dat ik de hele dag een beetje achter de feiten aanhobbel en vooral heel erg moe ben. Ik ben dan ook blij als de dag erop zit en eigenlijk nog blijer als ik naar mijn bedje mag. Ik wil graag de nieuwe big bang theory aflevering kijken maar plottwist….er is geen nieuwe aflevering. Ik doe dus de tv. en mijn licht uit en val in slaap.

Zaterdag:

Voor het eerst sinds lange tijd word ik weer eens uitgerust wakker en dat is heel fijn. We staan op, doen het ochtendritueel en dan worden we opgehaald door mijn moeder want vandaag gaan we de taart halen voor de het feestje van Sanne. Aankomende maandag is zij namelijk jarig en we vieren het zondag. Ook doen we nog wat boodschappen en lunchen we met de meiden. Het is al met al een hele drukke dag met veel heen en weer rijden en hij wordt gelukkig afgesloten met een heerlijke verse tomatensoep. ‘s Avonds lees ik mijn boek uit en ga ik weer te laat slapen.

Zondag:

Ik wordt moe wakker maar spring toch uit bed want vandaag hebben we een feestje te vieren voor Sanne en er moet nog genoeg gebeuren! Het feestje is gezellig en natuurlijk wordt Sanne ontzettend verwend! Helaas is het ook voor onze kleine meid een beetje veel want die slaapt die nacht heel slecht. Maar hiep hiep hoera want als deze post online komt is onze kleine meid 1 jaar!!!

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

19 maart 2018 at 11:25

Gefeliciteerd met Sanne! Wat jammer dat je nog steeds geen puf hebt om te bloggen, maar dat komt vast vanzelf weer. Niet te druk over maken.25 maart 2018 at 17:01

Hopelijk leverden de onderzoeken van je mama alleen maar goede resultaten op. Neem gerust alle tijd hoor Annabel. Ik vind het eigenlijk al ontzettend knap dat je aan bloggen toekomt met een huishouden, baan en drie kleine kinderen in huis. Zo’n vriendinnendag is echt heerlijk hé. Zelf spreek ik meestal telkens met één vriendin af zodat we makkelijk kunnen bijpraten. Volgende week vrijdag zie ik bijvoorbeeld mijn nicht nog eens en dan gaan we bij een Intratuin een Halsteren een High Tea doen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #8

21 maart 2018

%d bloggers liken dit: