WWW Wednesday #8

Het is weer tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Ik krabbel langzaam weer even uit mijn dalletje en deel met jullie wat ik pas uitgelezen heb, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik hierna wil gaan lezen. Kijk je snel mee?

 

Wat heb ik gelezen?

Ik heb pas Born sinner uitgelezen van S.L Jennings, dit boek werd aangeraden door een vriendin en ik had gewoon echt heel veel zin in een boek als deze! Ik vond hem ontzettend tof, als je dit genre leuk vindt ( paranormal romance ) dan raad ik je dit boek echt aan! Het vierde en laatste deel komt volgende week uit.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik dus het tweede deel End of eden maar ben ik ondertussen ook Cress van Marissa Meyer aan het lezen. Ik heb gisteren Marissa Meyer mogen ontmoeten en dat was zo tof!! Dus ik wilde ook weer verder met de serie. Twee boeken tegelijk lezen, ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen haha.

Wat ga ik hierna lezen?

Tja deze is altijd lastig want ik weet het gewoon nooit echt zeker. Maar ik ga of het derde deel van de Se7en sinners serie lezen of ik ga verder in Children of blood and bone. Misschien wel weer allebei wie weet!

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

24 maart 2018 at 15:38

Aaah! Ik vond Children of Blood and Bone zoo tof! <3 Veel leesplezier. Ik ben momenteel 'Breek me' aan het lezen en ik denk dat ik hierna meteen de rest van de 'Touching Juliette' serie ga lezen!25 maart 2018 at 22:08

Zo grappig. Cress heb ik geleend bij de bibliotheek (al kwam ik er tot nu toe nog steeds niet aan toe) en Bloed en Beenderen ligt hier naast me klaar. Eerst nog even mijn blogfeed bijlezen. Dat is de laatste weken een weekend-dingetje geworden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: