Unboxing Letters & Lights Superheroes box

Vorige maand ontving ik de eerste box van Letters & Lights deze was in het thema van Harry Potter en de unboxing kun je vinden op mijn blog door Hier te klikken. Nadat ik deze had uitgepakt wist ik dat ik de andere box ook graag wilde. Dus vandaag de unboxing van de Superheroes box! Ik vond hem echt weer super gaaf dus kijk snel mee!

Als eerste natuurlijk een spoilerkaartje, deze gaat natuurlijk meteen aan de kant want ik wil zelf ontdekken wat er in de box zit!

Vervolgens deze leuke etui, ik had deze afgelopen dinsdag ook gezien bij het Marissa Meyer event en toen wilde ik hem eigenlijk kopen. Ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb haha.

Ook in deze box zit weer een heerlijke thee! Ik hou van thee en zeker nu het nog steeds zo koud is dus ik ben heel benieuwd hoe deze gaat smaken.

Aangezien de box van Letters & Lights komt zitten er natuurlijk ook kaarsen in! Ze ruiken allebei weer heerlijk en hoewel ik ze eigenlijk nooit aansteek vind ik het heerlijk om ze in mijn kast te zetten. Deze raakt overigens wel lekker vol haha.

Ook in deze box weer een toffe boekenlegger, ik had de villain box! Yes! Ik hou van Villains haha. En een mooie geïllustreerde kaart.

Tot slot ook nog badzout, ik moet echt weer eens wat vaker in bad! Ik hoorde van Emmy zelf dat je hem ook als Scrub kan gebruiken!

Dit was de box en ik ben er weer super blij mee! In april heeft ze een box rondom Sarah J. Maas en geloof me je wil het hebben!!!

Wat vond jij het leukste item uit de box?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

22 maart 2018 at 14:14

Wat een leuke box! Ik vind vooral het etuitje erg leuk <3

25 maart 2018 at 09:49

Oeh, mijn vriendin en ik hadden juist de Heroes-kaars en Wolf-scrub 🙂 Leuke unboxing Annabel!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #8

21 maart 2018

%d bloggers liken dit: