Unboxing Owlcrate maart 2018

Ik kreeg vorige week een email van Owlcrate waarin ze aangaven dat ze later zouden gaan verzenden omdat de box zo vol zat dat ze echt even moesten kijken hoe ze alles in de box zouden krijgen. Dus ik werd natuurlijk nog enthousiaster voor deze box! Uiteindelijk heb ik hem woensdag ontvangen en hij zat inderdaad bomvol! Wow er zaten niet eens van die papiertjes in om alles te beschermen zo vol zat hij! Laten we snel gaan kijken wat er allemaal inzat!

Ik ben vergeten een foto te maken van de spoiler kaart dus we duiken meteen in de box! Als eerste dit doosje met daarin een prachtige mok geïnspireerd op de Lunar Chronicles van Marissa Meyer!

Vervolgens een klein zakje met een mysterie mini van Guardians of the galaxy! Ik had een kleine Groot super tof!

In deze box zat ook een quote kaart en de quote is van Red rising, ik heb dit boek nog niet gelezen maar de quote is wel super tof!

Ook zat er weer een mooie boekenlegger in, deze keer geïnspireerd op Star Wars!!!

Eén van de tofste items in deze box is toch wel de kaars geïnspireerd op de Illuminea files. Ik heb dit boek pas gelezen en vond het heel gaaf!

In deze box zou ook een item zitten dat je kan dragen en dat was deze hele gave sjaal! Wow hij is heel erg mooi!

Dan nog de button die er altijd in zit en het owlcrate boekje.

Tot slot het boek! Wow wat is hij mooi! Dat paars op de snede en de cover is zo tof! Ik kwam er achter dat het boek van de auteur van Geekerella is dus nu ben ik nog enthousiaster voor dit boek!! Hij is ook nog eens gesigneerd! Er zat ook nog een hele toffe poster van de personages bij.

 

Dit is de complete box, wat vind jij het tofste item?

Het thema van volgende maand is:

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

23 maart 2018 at 07:48

Vaak vind ik de owlcrate een beetje tegenvallen, maar deze vind ik echt wel nice.23 maart 2018 at 09:55

Er zitten inderdaad leuke dingen in de Owlcrate. Ik vind een handtekening van de auteur altijd supertof! Geekerella van Ashley Poston vond ik erg leuk, ben dus benieuwd naar Heart of Iron. Verder vind ik de mok erg leuk (maar lijkt me minder fijn om uit te drinken) en ook de sjaal is erg gaaf, een item dat ook nog praktische waarde heeft.

Leuke post en ik ben benieuwd wat je van het boek vind!23 maart 2018 at 13:28

Ik ben niet zo een fan van owlcrate, maar deze vind ik heel erg leuk!
Ik ben eigenlijk best benieuwd naar Heart of Iron.24 maart 2018 at 15:33

Wat een leuke unboxing! Ik vind eigenlijk alle items wel leuk, vooral de mok is echt prachtig. De cover van het boek is ook echt heel mooi, ik ben erg benieuwd naar het verhaal!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: