De week van een boekenworm

Niet te geloven dat maart er ook alweer bijna op zit! April is een drukke maand want dat is mijn verjaardagsmaand!!! maar niet alleen die van mij ook Lotte mag 6 kaarsjes uitblazen! Tijd dus voor een kinderfeestje enz. Maar goed eerst maar eens kijken wat ik de afgelopen week gedaan heb.

Maandag:

Toch wel een beetje een moeilijke dag want vandaag is het dan toch echt zover, onze kleine Sanne wordt 1 jaar! Wat is dat jaar voorbij gevlogen, ze is al zoveel gegroeid en veranderd en wat is het elke dag weer genieten van haar lach en haar ondeugende acties. Ik stond vroeg op want ja ik moest ook gewoon werken en vandaag ook nog eens tot laat dus ik zou alleen in de ochtend even de meiden zien. Ik vond het werken gelukkig snel gaan en we sloten de dag af met een bezoekje aan de bioscoop. Dat zijn dan de leuke dingen aan mijn werk soms. We zijn naar Black panther geweest, super tof ik had hem al gezien maar ook een tweede keer was hij gaaf. Vooraf kregen we de teaser trailer van Avengers infinity wars te zien en die was ook echt ontzettend gaaf en ik moet eerlijk bekennen ik kreeg er echt kippenvel van! Eenmaal thuis was ik vooral moe maar ik wilde toch nog The good doctor kijken. Ik blijf deze serie heel gaaf vinden.

Dinsdag:

Al vroeg hoorde ik kleine voetjes door de kamer sluipen, Eline kwam lekker even bij mama liggen. Helemaal prima even genieten en nog een beetje dutten. Ook Lotte kroop er al snel bij en al snel vertelde ze dat als we ooit nog een poes zouden krijgen ze deze pusheen wilde noemen haha. Nadat de wekker was gegaan gingen we met zijn allen naar beneden om te ontbijten en kon mama weer aan de slag om alles in orde te maken voor school. De rest van de ochtend heb ik weinig gedaan behalve wat huishoudelijke dingen. Ik zit nog steeds niet helemaal goed in mijn vel en besluit vooral een beetje lief te zijn voor mezelf. De middag vliegt voorbij en voor ik het weet is het tijd om te gaan eten en naar Eindhoven te vertrekken want vandaag staat er een event met Marissa Meyer op het programma. Het was een super toffe avond, natuurlijk kocht ik weer teveel maar ik ben super blij dat ik gegaan ben. Eenmaal thuis plofte in moe weer in bed.

Woensdag:

Vandaag hebben we gelukkig een rustige ochtend, we brengen de meiden naar school en gaan daarna stemmen. Heel belangrijk want het was voor de gemeenteraad en het referendum. Daarna hebben we nog wat boodschappen gedaan en zijn we naar huis gegaan. Ik heb eigenlijk de rest van deze dag ook niet super veel gedaan. We hadden die middag een gesprek op school voor Eline, die het super goed doet op school dus dat is heel fijn en later die dag kwam de Owlcrate binnen en die was zo tof!!! Het boek trok me meteen en ik besloot ter plekke om gewoon aan dat boek te beginnen. Die avond was het weer tijd voor D&D en natuurlijk was dat weer ouderwets gezellig!

Donderdag:

Vandaag zou mijn beste vriendin op visite komen maar natuurlijk eerst gewoon opstarten met de meiden. Daarna wat huishouden gedaan en voor ik het wist stond mijn vriendin al voor de deur met nog een cadeautje voor Sanne aangezien ze helaas niet op haar feestje kon komen. De middag vloog voorbij natuurlijk want het is altijd gezellig als wij samen zijn. Voor ik het wist waren ook de meiden weer thuis van school en was het tijd om te gaan eten. In de avond heb ik heel even gelezen en gestalkt gekeken op tv. Omdat ik morgen gewoon weer moet werken besloot ik om maar op tijd te gaan slapen.

Vrijdag:

Vandaag ook gewoon weer een werkdag, maar mijn ochtenden zijn sinds de twee meiden op school zitten veel drukker. Dus de tijd vliegt voorbij en voor ik het weet ben ik onderweg naar mijn werk. Ook vandaag gaat de dag gelukkig lekker vlot en eenmaal thuis geniet ik van de meiden en ook dan is het alweer snel tijd om te gaan eten. Die avond lig ik al op tijd in bed en ik crash ook een beetje want ik slaap al ontzettend vroeg.

Zaterdag:

Ik sta op tijd op en ga even als een wervelwind door het huis later die ochtend komt er een vriendin. Het is natuurlijk weer gezellig en we kletsen genoeg. Als ze weg is geniet ik even van de stilte in huis want Sanne slaapt en de meiden zijn met oma mee. Helaas moet ik die verschrikkelijke boodschappen doen en moet ik dus wel weer de deur uit. In de avond kijk ik samen met mijn man Agents of shield en ga natuurlijk te laat slapen.

Zondag:

Ik schrik wakker, wat is het al laat….ownee het is zomertijd dus de klok een uur vooruit. Ik sta op en ga die ochtend naar mijn moeder om me haar te verven. Als we klaar zijn vertrekken we weer naar een verjaardag en na de verjaardag halen we Sanne op bij mijn ouders en gaan naar huis. Daar is het als snel bedtijd voor de meiden en dan gaat het mis. Helaas heeft onze middelste hier veel last van en dit resulteert in een heel kort nachtje voor deze mama. Hopelijk gaat het de rest van de week beter.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 maart 2018 at 13:47

Hopelijk voel je je ondertussen weer wat beter in je vel. Vorige week was vooral heel lekker. Maandag sprak ik met een vriendin af in Gent en ook al zijn we tijdens de lunch gezond gestart met een kom soep en een salade in de namiddag liep het een beetje mis met een heerlijke verwenthee. Woensdag was het ontbijt van de plaatselijke Femma (dat is een soort vrouwenbond die regelmatig toffe activiteiten organiseren) en die maakten er weer hun werk van met een uitgebreid ontbijtbuffet. Nadien ging ik vrijdagavond ook nog eens uit eten met mijn schoonzusjes en moeder. Dat was eigenlijk nog steeds haar kerstcadeau maar het duurde even voor iedereen kon zonder dat er iemand ziek werd. Gelukkig is het deze week wat rustiger (zodat ik even kan bekomen), heb ik nog steeds geen paaseitjes gekocht (fier op mezelf vermits er blijkbaar ook met een cookie dough vulling bestaan en ik die dus nog niet heb geproefd) én heb ik maar één lekker afspraakje op de planning staan. Anders was de weegschaal waarschijnlijk ontploft wanneer ik er nog eens durf te gaan opstaan. 🙂27 maart 2018 at 13:47

Wel fijn als ze zo bij jou kruipen.
Merijn lijkt niet zoveel last te hebben van het verdwenen uurtje. Maar als de klok achteruit gaat wel. Dat uurtje extra merkt hij dan wel weer haha.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: