WWW Wednesday #9

Er is weer een week voorbij dus laten we eens kijken naar wat ik als laatste gelezen heb, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik hierna waarschijnlijk ga lezen. Meestal is vooral die laatste een gok want om eerlijk te zijn kies ik mijn boek meestal pas als ik mijn huidige boek uit heb. Maar goed daar gaan we dan!

Wat heb ik gelezen?

Ik heb geen echt boek uitgelezen maar gisteren maakte ik even tijd voor het boekje Herding Cats van Sarah Anderson. Je kent de tekeningen misschien wel van Facebook onder de naam Sarah Scribles. Het boek stond op Netgalley dus ik dacht ik ga hem gewoon lezen!! Het was weer hilarisch en een feest van herkenning in ieder geval.

 

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Heart of Iron van Ashley poston, dit boek zat in de Owlcrate van deze maand. Het is een sci-fi boek en hij is echt ontzettend tof. Ik heb nog zo’n 140 blz te gaan! En ik ben heel benieuwd hoe hij eindigt.

 

Wat ga ik hierna lezen?

Deze vind ik erg moeilijk dit keer want ik heb afgelopen maand zoveel toffe boeken bij gekregen. Het wordt dus moeilijk kiezen. Het kan zijn dat ik eindelijk verder ga in Children of blood and bone. Maar het kan ook zomaar zijn dat ik een heel ander boek ga kiezen. ik laat het een beetje van mijn mood afhangen.

Wat is jouw WWW deze week?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 april 2018 at 15:50

Ik las net Zwart hart van Joe Hill uit (gisterenavond alleszins) en hoop straks in Blaze of Memory van Nalini Singh te beginnen. Dat is een deel uit de Psy/Changelling serie die doorgaans heerlijk ontspannend leesvoer is. Daarnaa begin ik hoogstwaarschijnlijk in Schaduwzwart of De nieuweling (omdat de auteurs van dit boek naar Yalfest komt).Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek Haul maart 2018

29 maart 2018

%d bloggers liken dit: